You are here:

Ultima oră! Kira Hagi, cerută în căsătorie. Gică Hagi, din nou socru, după nunta lui Ianis Hagi | EXCLUSIV

Ultima oră! Kira Hagi, cerută în căsătorie. Gică Hagi, din nou socru, după nunta lui Ianis Hagi | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) continuă sezonul nunţilor. După Ianis Hagi (25 de ani), a venit şi rândul fiicei sale, Kira Hagi (28 de ani), să facă nunta/

Kira Hagi, cerută în căsătorie. Gică Hagi, încă o dată socru. Acum, la nunta fiicei sale

Gică Hagi are o perioadă extrem de aglomerată. Pe lângă atribuţiile pe care le are cu clubul său de fotbal, Farul Constanţa, el este foarte solicitat şi în viaţa personală.

Potrivit surselor Orange Sport, Kira Hagi, fiica marelui Gică Hagi, a fost cerută în căsătorie de prietenul ei cu origini greceşti, stabilit de mai mulţi ani în România. Iar Kira nu a stat pe gânduri. A răspuns, fără să ezite, cu un mare ”Da” când i-a fost adresată marea întrebare.

Aşadar, Gică Hagi se pregateşte de o a doua nuntă a copiilor săi, de această dată în calitate de socru mic, după ce şi Ianis Hagi s-a căsătorit luna trecută cu Elena Tănase, devenită Elena Hagi. Evenimentul a avut la Palatul Ştirbey din Buftea.

În vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a studiat actoria în Statele Unite ale Americii la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra.

După absolvirea studiilor, putea să rămână în America, dar a preferat să profeseze în România, acolo unde este implicată în mai multe proiecte cinematografice şi are parte de diferite roluri în special piese de teatru.

Kira Hagi s-a născut în Barcelona, la data de 31 martie 1996, pe vremea când tatăl ei, Gică Hagi, evolua în Spania, la clubul FC Barcelona.

Kira, model şi inspiraţie pentru Gică Hagi. Relaţia strânsă dintre cei doi

După titlul cucerit de Farul Constanţa în România, în 2023, Kira Hagi a avut o reacţie emoţionantă la adresa lui Gică Hagi.

”Campionii creaază campioni”, a scris Kira, fiica lui Gică Hagi, acum actriţă, în dreptul imaginilor, mândră fiind de tatăl ei.

De asemenea, după calficarea naţionalei României la EURO 2024, la finalul anului trecut, Gică Hagi a dezvăluit ce lecţie importantă l-a învăţat fiica sa, Kira.

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagikira hagi 

viewscnt
Articole similare