You are here:

OFICIAL | Denis Alibec a revenit la Farul! Mesajul internaţionalului român pentru suporterii farişti: "Constanţa, m-am întors acasă!"

OFICIAL | Denis Alibec a revenit la Farul! Mesajul internaţionalului român pentru suporterii farişti: "Constanţa, m-am întors acasă!"

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec s-a întors la Farul Constanţa, echipă pe care a ajutat-o să cucerească titlul în Superliga, în sezonul 2022-2023.

Fostul golgheter al "marinarilor", din sezonul 2022-2023, stagiune încheiată cu triumful constănţenilor în competiţia internă, a revenit în Superliga după un sezon petrecut în campionatul Qatarului. Ultima oară la Al-Muaither, Alibec s-a despărţit de gruparea retrogradată în a doua ligă din Qatar, la începutul acestei veri şi a revenit în cele din urmă la Farul Constanţa.

Gheorghe Hagi a anunţat recent că şi-l doreşte înapoi la Constanţa pe Alibec, căruia şi-a propus să-i ofere un salariu consistent. Alibec a vorbit despre revenirea sa, cât şi despre negocierile pe care le-a purtat cu Gheorghe Hagi.

Denis Alibec: "Am revenit cu gândul de a merge acolo sus, unde ne este locul"

"Sunt bucuros că sunt din nou acasă, am revenit cu gândul de a merge acolo sus, unde ne este locul şi sperăm să începem să câştigăm cât mai repede. Cu siguranţă este o nouă provocare, dar ştim că putem să realizăm lucruri mari cu această echipă, cu domnul Hagi şi cu siguranţă vom arăta de ce suntem în stare.

(n.r. despre discuţiile cu Hagi) Au fost foarte scurte, mereu am ales Farul şi îl voi alege întotdeauna. Să sperăm că voi face lucruri bune cum am făcut şi în 2023 şi că îmi voi recăpăta din nou pofta de a juca aici la Constanţa.

(n.r. despre suporteri) Am vorbit cu câţiva dintre ei, sunt foarte bucuroşi că am revenit acasă şi sper să nu-i dezamăgesc. Cu siguranţă vom câştiga multe meciuri şi cu siguranţă vom fi acolo sus. Constanţa, m-am intors acasă!", a declarat Denis Alibec, pentru Farul TV.

Afla mai multe despre: farul constantadenis alibecgheorghe hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare