You are here:

Reacţia lui Gică Hagi după ce a aflat că Mircea Lucescu ar urma să devină noul selecţioner al României: "Idolul tuturor românilor"

Reacţia lui Gică Hagi după ce a aflat că Mircea Lucescu ar urma să devină noul selecţioner al României: "Idolul tuturor românilor"
Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, a vorbit despre partida câştigată de echipa sa cu scorul de 2-0, în faţa celor de la Poli Iaşi. De asemenea, a vorbit şi despre venirea pe banca echipei naţionale a lui Mircea Lucescu, următorul antrenor pe lista FRF după refuzul primit din partea lui Hagi.

Farul Constanţa a obţinut prima victorie în noul sezon. "Marinarii" s-au impus cu scorul de 2-0 într-o partidă disputată la Ovidiu, împotriva celor de la Poli Iaşi. Gheorghe Hagi a vorbit la finalul partidei despre posibila venire pe banca echipei naţionale a lui Mircea Lucescu, pe care îl consideră omul potrivit pentru echipa naţională.

Hagi este convins că vârsta lui Lucescu nu îi va pune mari probleme, iar greutatea numelui său, cât şi experienţa căpătată de la ultima experienţă pe banca naţionalei, îl vor ajuta pe Lucescu.

Deşi Hagi a fost primul antrenor ales de FRF pentru a prelua postul de selecţioner al echipei naţionale, oficialii Federaţiei Române de Fotbal s-au lovit de un refuz din partea managerului "marinarilor".

Gheorghe Hagi: "Cred că pentru toţi românii e alegerea perfectă"

"Era de aşteptat, după atâţia ani. E un antrenor care e idolul tuturor românilor, cum s-a dedicat profesiei, cum şi-a făcut meseria, a construit echipe. Nu contează vârsta, o să-şi facă un staff bun şi are capacitatea să ducă lucrurile mai departe. Mai mult fotbal decât el nu ştie nimeni. Cred că pentru toţi românii e alegerea perfectă.

Mă bucur foarte mult că nea Mircea s-a întors la echipa naţională. El m-a debutat, m-a făcut căpitan, a avut tupeu mare, dar a ştiut pe cine bagă şi nu l-am dezamăgit toată viaţa", a declarat Gheorghe Hagi, la capătul partidei de la Ovidiu.

În următoarea etapă, Farul Constanţa este programată să o întâlnească pe FCSB, într-un duel al ultimelor două campioane din Superliga, pe data de 9 august.

Afla mai multe despre: echipa nationalagheorghe hagimircea lucescu 

viewscnt
Articole similare