You are here:

Denis Alibec, dorit insistent în Superliga. Ce echipă este dispusă să-i ofere un salariu important: "Bagăm mâna adânc în buzunar"

Denis Alibec, dorit insistent în Superliga. Ce echipă este dispusă să-i ofere un salariu important: "Bagăm mâna adânc în buzunar"

Superliga

Comentarii

Denis Alibec, unul dintre atacanţii echipei naţionale, este dorit insistent de fosta sa echipă, Farul Constanţa.

Gheorghe Hagi a recunoscut că va forţa revenirea lui Denis Alibec la Farul, în următoarea perioadă. Fostul golgheter al "marinarilor" în sezonul în care au reuşit să cucerească titlul în Superliga este liber de contract după despărţirea de Al Muaither, echipă retrogradată în a doua ligă din Qatar. Hagi a dezvăluit faptul că va fi nevoit să-i ofere lui Alibec un salariu important pentru a-l convinge să revină la Constanţa.

Managerul tehnic al celor de la Farul a recunoscut faptul că Alibec a avut o contribuţie importantă la titlul cucerit de constănţeni în sezonul 2022/2023. Alibec a înscris 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive în 31 de partide de campionat, în sezonul în care "marinarii" au devenit campioni în Superliga.

Gheorghe Hagi: "El ne-a făcut campioni"

"Vrem să-l luăm şi pe Alibec. Dar la cât cere, de unde scoatem? Dacă vă zic suma, wow, ne ducem la nivel de CFR Cluj, de Craiova, de cele mai bune echipe din România. O să trebuiască să facem un efort. Şi o să-l aduc.

Să vină iar acasă şi să facă diferenţa, pentru că el ne-a făcut campioni. E scump, dar trebuie să ne ridicăm la înălţimea lui. Să semneze pentru Farul, chiar dacă trebuie să bag adânc mâna în buzunar şi să găsesc soluţii", a declarat Gheorghe Hagi, după meciul Farul - Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: superligafarul constantagheorghe hagidenis alibec 

viewscnt
Articole similare