You are here:

Horaţiu Moldovan, o nouă partidă ca titular pentru Atletico Madrid. Ce notă a primit portarul român, aflat la a doua sa titularizare

Horaţiu Moldovan, o nouă partidă ca titular pentru Atletico Madrid. Ce notă a primit portarul român, aflat la a doua sa titularizare

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost portarul titular al celor de la Atletico Madrid în partida amicală disputată împotriva unei alte formaţii din La Liga, Getafe.

Fostul portar al celor de la Rapid, cedat de giuleşteni în schimbul sumei de 800.000, la formaţia din capitala Spaniei, a primit o nouă şansă ca titular, după cea din partida cu Numancia. Atletico a bifat o victorie cu scorul de 3-1 împotriva celor de la Getafe. Angel Correa şi Joao Felix au înscris pentru formaţia antrenată de Diego Simeone, în primul act.

Horaţiu Moldovan, a doua partidă ca titular la Atletico Madrid

Correa a reuşit "dubla", în minutul 55, din pasa lui Llorente. Horaţiu Moldovan a bifat 61 de minute la partida disputată pe stadionul celor de la Getafe.

Unicul gol al gazdelor a fost înscris de Uche, în minutul 60. La scurt timp după reuşita celor de la Getafe, Moldovan, alături de alţi colegi, au fost înlocuiţi. Portarul român a fost înlocuit de Antonio Gomis, un tânăr portar spaniol, aflat în lotul echipei secunde a madrilenilor, în sezonul precedent.

6.1 a fost nota primită de jucătorul român, din partea specialiştilor de la Sofascore după cele 61 de minute disputate. Titularul obişnuit al formaţiei antrenate de Diego Simeone, Jan Oblak, nu s-a aflat în lot pentru partida amicală încheiată cu victoria celor de la Atletico.

Madrilenii debutează cu o deplasare dificilă în noul sezon din La Liga. Villareal este prima adversară a trupei lui Simeone, din noul sezon. Atletico Madrid l-a transferat pe golgheterul celor de la Villareal, Alexander Sorloth, în această perioadă.

Afla mai multe despre: atletico madridhoratiu moldovanla ligagetafe 

viewscnt
Articole similare