You are here:

”Eu nu am nevoie de aşa ceva!”. Giovanni Becali, deranjat de atitudinea lui Horaţiu Moldovan: ”Bă, băiatule, acum te duci şi reziliem”

”Eu nu am nevoie de aşa ceva!”. Giovanni Becali, deranjat de atitudinea lui Horaţiu Moldovan: ”Bă, băiatule, acum te duci şi reziliem”
Comentarii

Horaţiu Moldovan a ajuns la Atletico Madrid în iarnă, dar nu a reuşit să debuteze pentru gruparea antrenată de Diego Simeone, fiind în permanenţă rezerva experimentatului Jan Oblak.

Giovanni Becali, despre intereacţiunea scurtă cu Horaţiu Moldovan

Deşi transferul de la Rapid la Atletico a fost primit cu mare entuziasm de Horaţiu Moldovan, iată ca realitatea din Spania este una diferită de aşteptările goalkeeper-ului român. Moldovan nu a reuşit să se impună pentru postul de titular, între buturile lui Atletico fiind preferat în continuare marele Jan Oblak.

Horaţiu Moldovan l-a sunat şi l-a şocat pe Giovanni Becali, la două săptămâni după ce a semnat cu un contract de impresariere, care văzând atitudinea portarului, Becali a reziliat contractul.

„Uitaţi-vă la Moldovan, care a plecat la Atletico Madrid. A venit când era la Rapid, m-a chemat undeva, nici nu ştiam cine e. ‘Moldovan de la Rapid’. ‘Bine, mă, băiatule, du-te la birou, vorbeşte cu Dragoş Sârbu şi semnăm contractul’.

Am semnat, cutare, după două săptămâni mă cheamă ‘Domn Becali, ce faceţi, nu mă transferaţi?’. I-am zis ‘Bă, băiatule, uite care e situaţia, ştii unde ai semnat contractul? E, acum te duci şi reziliezi, că noi reziliem’. Şi a venit şi i-am reziliat contractul.

A plecat la Atletico Madrid. Păi eu la Atletico Madrid sunt prieten intim cu Miguel Angel, proprietarul clubului. Sunt prieten, nu aşa.. Şi, nu m-a interesat. Acum are procese cu 3-4 manageri, şi din Moldova, şi din colo..

Eu n-am nevoie de aşa ceva. Când un jucător nu mai vrea primeşte rezilierea imediat. La mine se merge pe bază de încredere“, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă de pe Transfermarkt.de a lui Horaţiu Mldovan, care are contract cu Atletico până în iunie 2027

Afla mai multe despre: horaţiu moldovangiovanni becalirapidatletico madrid 

viewscnt
Articole similare