You are here:

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, fotbalistul "dispărut" din lotul lui Rangers, la prima etapă de campionat

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, fotbalistul "dispărut" din lotul lui Rangers, la prima etapă de campionat

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi nu a făcut parte din lotul celor de la Rangers pentru debutul în noul sezon din Premiership.

Rangers a debutat cu "stângul" în noul sezon al campionatului din Scoţia. Marea rivală a celor de la Celtic a remizat în deplasare, pe terenul celor de la Hearts, cu scorul de 0-0. Rangers îşi va începe parcursul european în turul trei preliminar UEFA Champions League, acolo unde o va întâlni pe Dinamo Kiev, grupare care a reuşit să se califice în această fază a preliminariilor după o "dublă" în faţa celor de la Partizan Belgrad.

Ianis Hagi nu a făcut parte din lotul celor de la Rangers, la debutul în noul sezon

Ianis Hagi nu a făcut parte din lotul ales de antrenorul Philippe Clement, pentru prima etapă a noului sezon. Jurnaliştii scoţieni au dezbătut această decizie a antrenorului celor de la Rangers şi au ajuns la o concluzie, aventura lui Ianis Hagi în Scoţia se apropie de sfârşit.

"Între timp, 'omul dispărut' Ianis Hagi părea să sugereze faptul că perioada sa la Rangers a ajuns acum la sfârşit. Internaţionalul român, care a jucat pentru ţara sa la EURO 2024 a trecut printr-o perioadă chinuitoare sub formă de împrumut la Alaves în sezonul trecut şi a fost puternic legat de o întoarcere la fostul său club, Fiorentina, în ultimele zile. Play-maker-ul mai are doi ani din contractul actual, dar nu pare să facă parte din planurile lui Philippe Clement", au scris jurnaliştii de la Daily Record.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare