You are here:

Fostul conducător al clubului din România a rupt tăcerea după plecarea sa! Acuzaţiile aduse suporterilor: "Oameni fără niciun fel de calificare"

Fostul conducător al clubului din România a rupt tăcerea după plecarea sa! Acuzaţiile aduse suporterilor: "Oameni fără niciun fel de calificare"

Fotbal intern

Comentarii

Costel Pantilimon, fostul manager general al celor de la Poli Timişoara, a explicat motivele plecării sale de la clubul la care a activat şi ca jucător.

Fostul internaţional român a explicat întreaga situaţie de la Poli Timişoara, despre aşteptările sale cât şi despre dezamăgirile pe care le-a întâmpinat de la instalarea sa în funcţia de manager general.

"Nu mai este Costel Pantilimon la Timişoara. Am încheiat la începutul săptămânii toate planurile mele cu Poli. Lucrurile clar nu mai duceau în nicio direcţie. S-a început o muncă de un an şi jumătate aproape cu iluzia sau cu credinţa că lucrurile vor merge pe o direcţie bună.

Noi am luat o echipă de la 0, am construit-o pe un schelet de jucători tineri, mulţi din academie, mulţi jucători aruncaţi înainte prin sate de pe aici cu eticheta că nu pot niciodată să joace pentru acest club. Nu văd nicio perspectivă. E păcat că se pierde un an şi jumătate de muncă continuă.", a declarat Costel Pantilimon.

Pantilimon a continuat şi a vorbit despre salariile restante pe care jucătorii aşteaptă să le primească.

"În momentul de faţă datoriile mari sunt faţă de jucători. Ieri au ajuns la 3 luni de salarii. Şi datoriile spre stat care vin la pachet cu plata spre angajaţi.", a continuat fostul internaţional.

Fostul portar al echipei naţionale a continuat şi a vorbit despre pericolul pe care întreg clubul l-a avut în faţă, spre sfârşitul sezonului trecut.

"În ultimele luni ale competiţiei, lucrurile nu mai puteau funcţiona dacă nu eram atenţi la procesele pe care le aveam şi sumele pe care le aveam de plătit continuu pentru a continua activitatea.", a spus Pantilimon.

Costel Pantilimon a explicat faptul că anumiţi jucători ai echipei erau aduşi chiar de către suporteri, pe lângă faptul că aceeaşi suporteri aveau o influenţă semnificativă asupra clubului.

Costel Pantilimon: "Îmi povesteau jucătorii că i-au văzut pe suporteri la table cu antrenorul"

"Înainte să ajung eu îmi povesteau jucătorii că i-au văzut (n.r. pe suporteri) la table cu antrenorul şi făceau tactică de joc. Ceva de domeniul fantasticului.

Am descoperit după 13 ani (n.r. de când a plecat de la Poli) că lucrurile s-au schimbat fantastic. Am fost şocat de câtă influenţă pot avea câţiva lideri de galerie sau de organizaţie într-o structură atât de importantă. Au ajuns să controleze reţele de socializare, fan shop. Eu am înţeles idea de a sprijini, dar de la asta e cale lungă.

Am înţeles că a fost un proiect luat şi dezvoltat de suporteri, dar eu nu cred că suporterii aceia care au început sprijinul pentru acest club şi-au dorit să beneficieze în interes personal de brand şi culori.

Au rămas 50-100 din anumite organizaţii care au început să-şi facă jocuri personale. Mulţi dintre ei nici măcar n-aveau funcţii oficiale în club, dar aveau acces la bani, la reţele de socializare, la mailuri.", a continuat Pantilimon.

Fostul portar al grupării din Timişoara a dezvăluit faptul că va face în continuare parte din acţionariatul clubului şi va deţine un procent de 6% din acţiunile acestuia.

"Ceea ce se întâmplă în club este exact cum îşi doreau. Vin oameni fără niciun fel de calificare. Luau bani de la părinţi şi bani după individualizări cu promisiuni că o să ajungă la echipa mare când o să ajungă şi ei.

Ai în momentul de faţă 4 oameni: Pantilimon, Codrea, Latovlevici şi Rotariu. 4 oameni care au însemnat ceva în fotbalul românesc. Oare nu-şi pune nimeni nici un semn de întrebare de ce ne dăm la o parte sau suntem huliţi de unii care n-au existat în fenomen?", a mai spus Pantilimon.

Afla mai multe despre: costel pantilimonpoli timisoaraliga 3 

viewscnt
Articole similare