You are here:

Viaţa fascinantă a fotbalistului transferat de Dinamo! A livrat pizza "pentru patru euro pe oră", după un ghinion teribil: "Spuneau că sunt noul Handanovic"

Viaţa fascinantă a fotbalistului transferat de Dinamo! A livrat pizza "pentru patru euro pe oră", după un ghinion teribil: "Spuneau că sunt noul Handanovic"
Comentarii

De la livrator de pizza, la om de bază la Dinamo! Portarul sloven Adnan Golubovic (29 de ani) a dezvăluit cum a rămas pe drumuri din cauza accidentărilor şi ce sacrificii a făcut că să se reapuce de fotbal.

Portarul lui Dinamo, Golubovic, are o poveste de viaţă impresionantă. A fost la un pas să spună adio carierei încă din vremea junioratului.

  • 48 de meciuri a jucat Golubovic pentru Dinamo. 

Portarul lui Dinamo: "Am avut un an în care nu am avut echipă, cu ambii genunchi rupţi"

"La 17 ani trebuia să joc la Campionatul European U17, în Slovenia, şi cu o lună înainte mi-am rupt piciorul. După un an am suferit prima accidentare serioasă, mi-am rupt ligamentele", a spus dinamovistul. 

Pentru Golubovic au urmat cinci ani cu evoluţii bune în liga a doua slovenă, un transfer la Domzale şi, apoi, drumul către Serie C. Erau multe uşi deschise pentru viitor, dar totul s-a frânt, din nou.

"M-am accidentat din nou la genunchi. Dar de data aceasta la ambii. Mi-am rupt ambii genunchi, în acelaşi timp. Am jucat multe meciuri cu un genunchi accidentat, fără să ştiu. A fost foarte dificil, fiindcă atunci când am suferit accidentarea clubul a decis să rupă contractul şi am avut un an în care nu am avut echipă, cu ambii genunchi rupţi", a declarat portarul lui Dinamo

Adnan Golubovic a fost livrator, pentru a-şi continua visul

Slovenul din lotul lui Kopic s-a încăpăţânat să nu renunţe la visul lui şi a luat o decizie atipică pentru un fotbalist: "Am livrat pizza pentru câteva luni, iar cu banii ăia mi-a fost un pic mai uşor. Nu am vrut să stau acasă şi să plâng, am vrut să revin din această situaţie. Şi da, chiar a fost foarte greu şi m-a schimbat mult. 

Înainte să lucrez acolo, să livrez pizza, eram în Italia şi toţi jurnaliştii spuneau despre mine că sunt noul 'Samir Handanovic', iar două luni mai târziu lucram pentru patru euro pe oră", a mai recunoscut Adnan Golubovic.

După ce a scăpat de accidentări, Golubovic a ajuns în prima ligă slovenă. Dinamo l-a adus liber de contract sezonul trecut pentru un salariu de 7000 de euro pe lună.  

 

Afla mai multe despre: adnan golubovicadnan golubovic dinamoadnan golubovic portar dinamo 

viewscnt
Articole similare