You are here:

Mihaela Cambei îşi mai face un tatuaj după ce a cucerit argintul la Jocurile Olimpice! Cum va arăta. "Mi-ar plăcea să fiu fotomodel"

Mihaela Cambei îşi mai face un tatuaj după ce a cucerit argintul la Jocurile Olimpice! Cum va arăta. "Mi-ar plăcea să fiu fotomodel"
Comentarii

Vicecampioana olimpică la haltere, Mihaela Cambei, a stabilit încă dinaintea competiţiei ce va face dacă va urca pe podium

Medalia de argint vine cu un nou tatuaj pentru Mihaela Cambei

Mihaela Cambei a devenit, la Paris, vicecampioană olimpică la haltere, la categoric 49 de kilograme, după un concurs fantastic. Aşa cum şi-a promis înaintea începerii competiţiei, îşi va face un nou tatuaj, cu medalia câştigată.

Ea şi-a împlinit visul pe care îl avea încă din 2018, de când a luat bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret de la Buenos Aires. Atunci, şi-a tatuat pe braţul drept cercurile olimpice. Acum, pe corpul ei va apărea cel de-al 12-lea tatuaj.

„Primul meu tatuaj a fost cel cu cercurile olimpice. L-am făcut în 2018, după Olimpiada de tineret. Aş vrea să-l continui, după ce termin Parisul. Să îmi tatuez şi medalia, după mă întorc cu ea acasă”, a declarat Mihaela Cambei, vicecampioană olimpică la haltere, potrivit Sportsnet.ro

Între timp, a ajuns la 11 desene şi recunoaşte că, deşi tatuajele dor, durerile sunt mai mari la antrenamente.

„Ambele dor, dar cred că mai mult să ridici decât să te tatuezi”, a adăugat halterofila.

Dincolo de calităţile ei fizice, Mihaela are un ritual de la care nu se abate: nu există antrenament sau concurs la care să nu fie machiată.

„Mă simt foarte bine machiată, chiar şi la antrenament. Mă simt eu mult mai bine în pielea mea când vin fresh, machiată, aranjată şi parcă altfel ridic. Nu am stare de a ridica dacă nu sunt machiată”, a adăugat Mihaela Cambei.

Mihaela ar refuza o ofertă de a defila pa catwalk.

„Mi-ar plăcea să fiu fotomodel. Nu mi-a propus nimeni”, recunoaşte ea. 

Proaspăta vicecampioană olimpică recunoaşte că nu poate trăi fără muzică: „Din bagajul meu nu lipseşte niciodată boxa. Pe lângă echipamentul de concurs e boxa, pentru că eu ascult muzică mai tot timpul. Am peste 200 de melodii, când aud una care-mi place o dau la descărcare. Şi mai stau seara şi mai caut melodii noi”, mai spune Mihaela Cambei, vicecampioană olimpică la haltere.

Dintre artiştii români, cel mai mult îi place Puya şi nu ar refuza să apară într-un videoclip de-al lui: „Dintre români, Puya îmi place. Mi-ar plăcea într-un videoclip cu el. Voce n-am, dar mi-ar fi plăcut să am, ca să cânt. Dar cânt destul în baie, acolo se aude bine”, a încheiat campioana olimpică. 

Afla mai multe despre: mihaela cambeimihaela cambei tatuajmihaela cambei haltere 

viewscnt
Articole similare