You are here:

BREAKING | Revenire de senzaţie în Superliga! Mihai Popa, la un pas să semneze în România cu o echipă de top

BREAKING | Revenire de senzaţie în Superliga! Mihai Popa, la un pas să semneze în România cu o echipă de top

Superliga

Comentarii

Mihai Popa (23 de ani) ar putea reveni în România, la un an distanţă de la transferul său la FC Torino.

În vara anului 2023, Mihai Popa a semnat cu Torino, una dintre echipele incomode din Serie A, însă portarul român nu a reuşit să bifeze nici măcar un minut în tricoul piemontezilor.

Este drept, Popa nu a avut multe şanse, deoarece rivalul său pe post este Vanja Milinkovic-Savic, titularul de drept dintre buturile lui Toro, un portar de 2,02 metri ce s-a dovedit a fi indispensabil pentru gruparea Granata în ultimele două sezoane.

Mihai Popa, pe lista lui CFR Cluj. Cum s-ar putea realiza transferul

În ultimele săptămâni, şefii celor de la CFR au confirmat interesul lui Udinese pentru Răzvan Sava, portarul de naţională a ardelenilor.

Cristi Balaj, preşedintele fostei campioane, a recunoscut că sunt şase foarte mari ca Sava să plece din Gruia, însă se pare că CFR s-a reorientat repede şi i-a găsit deja înlocuitor.

Din informaţiile Fanatik, Mihai Popa ar urma să devină noul portar al CFR-ului, în cazul în care Sava va bate palma cu Udinese.

MihaI Popa a fost crescut de Academia Hagi şi a evoluat în România la nivel profesionist pentru Astra Giurgiu, Rapid şi FC Voluntari. 

  • Mihai Popa este cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligamihai popacfr cluj 

viewscnt
Articole similare