You are here:

Planul în care este inclus şi Ianis Hagi, criticat dur în Scoţia: ”Ei câştigă 46 de milioane de euro şi Rangers nu poate sta degeaba”

Planul în care este inclus şi Ianis Hagi, criticat dur în Scoţia: ”Ei câştigă 46 de milioane de euro şi Rangers nu poate sta degeaba”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi are o situaţie complicată la Rangers. Revenit în Scoţia după împrumutul de la Deportivo Alaves, mijlocaşul român nu a fost inclus de gruparea din Glasgow pe lista pentru preliminariile Champions League.

Mai mult, cei de la Rangers ar plănui să scape de Ianis Hagi gratis, în condiţiile în care antrenorul Philippe Clement ar lua în considerare rezilierea de comun acord a contractului jucătorului cu formaţia scoţiană.

Strategia celor de la Rangers pentru noul sezon, criticată: ”Le va fi foarte greu”

Dar această decizie a adus reproşuri din partea lui Alan Hutton, fost fotbalist al celor de la Rangers, dar trecut şi prin Premier League, la Tottenham şi Aston Villa. Acesta a precizat că Rangers are nevoie de bani pentru a ţine pasul cu marea rivală Celtic.

”Transferurile sunt importante ca Rangers să meargă mai departe. Ştiu că le va fi foarte greu să se califice în Champions League, îi aşteaptă nişte meciuri grele, dar, dacă vrei să ţii pasul cu Celtic, care este în Champions League an de an, trebuie să reinvesteşti. Ei câştigă 46 de milioane de euro pentru calificare.

Rangers a schimbat mulţi jucători şi antrenori în ultimii ani. Faptul că Philippe Clement a semnat un nou contract şi faptul că Rangers are încredere în el îi permite să construiască ceea ce are nevoie şi să meargă înainte. Are nevoie de bani, este atât de simplu. Rangers nu poate sta degeaba”, a declarat Alan Hutton, conform Daily Record.

Despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers a vorbit inclusiv Mircea Lucescu, noul selecţioner al României, având în vedere că în scurt timp va începe campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2026.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersstranieri 

viewscnt
Articole similare