You are here:

VIDEO | Povestea rapidistului crescut de Steaua Roşie! Visează să revină în Serbia: "Un meci cu ambele galerii în tribune ar fi senzaţional"

VIDEO | Povestea rapidistului crescut de Steaua Roşie! Visează să revină în Serbia: "Un meci cu ambele galerii în tribune ar fi senzaţional"

Superliga

Comentarii

Şi-a speriat adversarii din Superliga, dar a ajuns la fotbal întâmplător. Borisav Burmaz (23 de ani), de la Rapid, îşi aduce aminte cu drag de primul salariu câştigat, pe care l-a folosit în scopuri nobile.

Povestea rapidistului Borisav Burmaz

Unul dintre atacanţii Rapidului a început fotbalul dintr-o pură întâmplare. Burmaz s-a îndrăgostit pe loc de sportul care avea să devină pentru el o meserie.

"Îmi amintesc în prima zi că voiam să merg să mă joc acasă la un prieten, am mers cu mama şi mama lui ne-a spus că este la antrenament. Aşa că mama m-a dus la teren şi antrenorul a văzut că priveam de pe marginea terenului, aşa că a venit şi m-a întrebat dacă vreau să mă alătur şi eu. Am acceptat şi aşa a început totul", a spus Borisav Burmaz.

După ce a făcut primii paşi în fotbal la echipa din satul natal, Burmaz s-a mutat alături de părinţi în Belgrad, când avea 14 ani: "Precum orice copil, visul meu a fost să ajung să joc pentru Steaua Roşie, fiindcă m-am născut în Serbia şi echipa mea favorită este Steaua Roşie. 

Acesta a fost visul meu şi am reuşit, mi-am făcut debutul, dar nu am reuşit să joc decât un sezon sau jumătate de sezon", a mai spus rapidistul. 

Odată cu visul de a juca pentru echipa iubită, Burmaz a câştigat şi primii săi bani: "Este un salariu mic, între 200-250 de euro. Îmi amintesc că atunci când am luat salariul, l-am dat părinţilor mei, fiindcă eram tânăr şi nu ştiam ce să fac cu banii", a adăugat sârbul. 

Burmaz visează să să întoarcă la Belgrad într-o bună zi, pentru a juca în faţa fanilor Stelei Roşii: "Atât fanii din Serbia, cât şi cei de la Rapid sunt buni. Dacă ar fi un meci cu ambele galerii în tribune, cred că ar fi ceva senzaţional", a încheiat Borisav Burmaz, atacantul de la Rapid. 

Afla mai multe despre: borisav burmazborisav burmaz rapid 

viewscnt
Articole similare