You are here:

Istoria se scrie la Paris! Cotele pentru finala Franţa – Spania

Istoria se scrie la Paris! Cotele pentru finala Franţa – Spania

Pariuri sportive

Comentarii

În finala de la Paris, Franţa îşi întâlneşte vecina şi totodată rivala Spania într-un meci care se dispută cu aurul pe masă. Ambele echipe au trecut de adversari puternici pentru a ajunge în finală, unde se vor înfrunta pentru oportunitatea de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru a doua oară în istorie.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Franţa – Spania! Combină două sau mai multe selecţii din acelaşi meci într-un singur pariu cu Bet Builder.

Drumul Franţei spre glorie 

Franţa, condusă de pe banca tehnică de legendarul Thierry Henry, a avut un parcurs spectaculos, până acum, în competiţia de la Paris. 

După o victorie dificilă împotriva Argentinei în sferturile de finală, Franţa a oferit o revenire spectaculoasă în semifinala contra Egiptului. Eroul partidei a fost Jean-Philippe Mateta, marcând două goluri esenţiale prin care şi-a trimis echipa în marea finală. 

Cu o defensivă puternică şi un atac eficient, Franţa a primit un singur gol până acum şi este motivată să câştige primul aur la fotbal din 1984. 

Cotă 2.25 pentru un meci cu 3+ goluri! 

Spania, pregătită să repete succesul 

Echipa naţională a Spaniei a impresionat la turneul final din Germania, pe care l-a câştigat, iar acum poate continua seria de succese din această vară. 

După ce a trecut de Japonia în sferturile de finală, scor 3-0, Spania a avut parte de propriul comeback în semifinala contra Marocului, după ce a fost condusă încă din prima repriză. 

Fermin Lopez şi Juanlu Sanchez sunt numele eroilor Spaniei, cei care au marcat cele două goluri împotriva selecţionatei Marocului, goluri care au adus-o pe Spania foarte aproape de aur. 

Spania a pierdut finala de la Tokyo, din urmă cu trei ani, fiind învinsă de Brazilia.  

Afla mai multe despre: pariuri jocurile olimpicesuperbet pariurifranta spania jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare