You are here:

VIDEO | Ce apreciază cel mai mult Cristi Manea la Neil Lennon şi cum poate avea succes la Rapid: ”Este foarte bun. Îmi place foarte mult”

VIDEO | Ce apreciază cel mai mult Cristi Manea la Neil Lennon şi cum poate avea succes la Rapid: ”Este foarte bun. Îmi place foarte mult”

Rapid

Comentarii

Cristi Manea (27 de ani) a vorbit despre un aspect extrem de important pentru care îl apreciază la noul său antrenor, Neil Lennon (53 de ani).

Cristi Manea a ajuns în această perioadă la Rapid, de la CFR Cluj, acolo unde a fost legitimat timp de şapte ani.

Fundaşul de bandă dreaptă a debutat deja la noua sa echipă şi adunat trei meciuri în campionat, dar Rapid încă nu a câştigat vreun meci.

Calitatea cu care Neil Lennon l-a impresionat pe Cristi Manea: ”Îmi place pe partea aceasta foarte mult”

Totuşi, Manea are încredere în faptul că formaţia giuleşteană poate să adune rezultate pozitive în perioada urtătoare, un motiv important fiind antrenorul Neil Lennon.

Cristi Manea a dezvăluit ce are în plus tehnicianul nord-irlandez faţă de Dan Petrescu, antrenorul pe care l-a avut la CFR Cluj şi pe care îl apreciază şi acum enorm.

”(n.r. care e mai bun comunicator?) Mi se pare că domnul Lennon este foarte bun la lucrul acesta, ştie să te motiveze foarte bine, vorbeşte cu noi şi îmi place foarte mult cum se exprimă la noi.

De multe ori poate şi când face un lucru mai puţin bun, el ştie să spună lucrul acela, adică nu spune 'Haaa' sau normal că se mai întâmplă să greşeşti, chiar îmi place pe partea aceasta foarte mult”, a declarat Manea. 

Cristi Manea a jucat 230 de meciuri pentru CFR Cluj şi a livrat 10 goluri şi 12 pase decisive.

Afla mai multe despre: cristi manearapidneil lennon 

viewscnt
Articole similare