You are here:

VIDEO | FCSB - Farul 3-2, în Superliga, după un final incredibil de meci! "Marinarii" aveau 2-1 în minutul 86, Istvan Kovacs a dictat penalty în prelungiri

VIDEO | FCSB - Farul 3-2, în Superliga, după un final incredibil de meci! "Marinarii" aveau 2-1 în minutul 86, Istvan Kovacs a dictat penalty în prelungiri

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în faţa celor de la Farul Constanţa cu scorul de 3-2, într-o partidă a etapei a 5-a din Superliga.

VIDEO | FCSB - Farul 3-2 (Ştefănescu 42', Olaru 87', 90+3' - Vînă 5', Grigoryan 43')

În urma meciului de pe Stadionul Steaua, campioana en titre a urcat pe locul al şaptelea, cu cinci puncte, în timp ce "marinarii" sunt pe 10, cu patru puncte.

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Dawa, Chiricheş, Panţîru - Alhassan, Edjouma - Ştefănescu, L. Phelipe, Musi - D. Popa
  • Rezerve: A. Vlad, Creţu, Haruţ, Şut, Miculescu, Kiki, Lixandru, Pandele, Băluţă, Olaru, Ngezana
  • Farul: Buzbuchi - M. Popescu, Bălaşa, G. Marins, Cr. Ganea - Vînă, Nedelcu, Grameni - G. Iancu, Rivaldinho, Grigoryan
  • Rezerve: Ducan, Grosu, Dănuleasa, Sîrbu, D. Queiros, Dican, N. Popescu, Radaslavescu, Casap, Ciobanu, Doicaru, Al. Stoian

Min 90+10: Final de partidă!

Min 90+6: Marins trage din afara careului, dar şutul său trece cu mult pe lângă poarta apărată de Târnovanu.

Min 90+3: GOOOOOOOOL FCSB! Darius Olaru transformă lovitura de la 11 metri.

Min 90+2: Penalty pentru FCSB. Casap îl calcă pe Şut, în careu, iar arbitrul Kovacs arată spre punctul cu var, în urma intervenţiei arbitrilor din camera VAR.

Min 89: GOOOOOOOL FCSB! Olaru înscrie cu un şut plasat, cu interiorul, din afara careului! Mijlocaşul introdus la pauză reuşeşte să facă diferenţa în Ghencea.

Min 78: Casap trimite peste poarta lui Târnovanu, din lovitură liberă.

Min 64: Antwi trage un şut de la mare distanţă, prins cu uşurinţă de Buzbuchi.

Min 58: Şut încearcă o deviere spre poarta lui Buzbuchi, dar poziţia incomodă nu i-a permis să reacţioneze la timp, iar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45: Finalul primei reprize!

Min 43: GOOOOOOOOL FARUL! Grigoryan reuşeşte să o aducă pe Farul înapoi în avantaj! Mihai Popescu reuşeşte să-i treacă mingea printre picioare lui Chiricheş şi să centreze pentru coechipierul său, care înscrie cu capul.

Min 42: GOOOOOOOOOOL FCSB! Ştefănescu înscrie din lovitură liberă! Execuţia sa îl învinge pe Buzbuchi, cât şi pe jucătorul aflat în apropierea liniei porţii.

Min 30: Popa trimite cu capul peste poarta, din centrarea lui Nana Antwi. 

Min 29: Grigoryan a reuşit să se apropie de poarta lui Târnovanu, dar Panţîru reuşeşte să-i închidă unghiul, iar şutul fotbalistului de la Farul trece pe lângă poartă.

Min 26: Antwi trage peste poartă, după ce mingea a intrat în posesia sa, la capătul unei faze care a produs pericol în careul Farului.

Min 24: Baba Alhassan driblează în careu şi îşi pregăteşte mingea pentru un şut. Execuţia sa trece cu mult peste poarta oaspeţilor.

Min 19: Daniel Popa încearcă o execuţie dificilă, pe spate, însă şutul său nu prinde spaţiul porţii apărate de Buzbuchi.

Min 7: Musi şutează spre poartă dintr-un unghi dificil, Buzbuchi respinge.

Min 5: GOOOOOOOOOOOL Farul! Ionuţ Vînă reuşeşte să înscrie din afara careului cu un şut deviat care îl păcăleşte pe Ştefan Târnovanu.

Min 1: A început meciul!


Cel mai spectaculos meci al etapei a cincea din noul sezon este cel care deschide weekend-ul de fotbal în Superligă. FCSB primeşte vizita Farului Constanţa, de la ora 21:00, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe orangesport.ro. Ultimele două campioane ale României se vor întâlni într-un meci care se anunţă extrem de echilibrat. În sezonul trecut, FCSB şi Farul s-au întâlnit de patru ori, iar campioana României şi-a respectat statutul şi s-a impus în trei partide, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

FCSB - Farul LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:00. Cele mai importante faze vor fi pe orangesport.ro

Aflată între meciurile cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, FCSB a anunţat că va schimba echipa în totalitate faţă de partida de marţi din Cehia. Chiar patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că miza cea mare este pentru meciul retur cu Sparta Praga, astfel că astăzi vor intra jucătorii care au evoluat mai puţin în acest start de sezon. După ce şi-a amânat meciul din etapa trecută, FCSB a reuşit să obţină un rezultat bun în vederea calificării în play-off-ul Champions League, 1-1, pe terenul cehilor de la Sparta Praga.

De partea cealaltă, Farul vine şi ea după un rezultat important. Cu un start dezastruos de sezon, cu un singur punct obţinut în primele trei etape disputate, constănţenii şi-au revenit, etapa trecută, şi s-au impus pe propriul teren cu scorul de 2-0. În această săptămână, Gheorghe Hagi a reuşit să dea şi o lovitură importantă pe piaţa transferurilor prin revenirea lui Denis Alibec.

Afla mai multe despre: fcsb farulfcsb farul superliga 

viewscnt
Articole similare