You are here:

"Nu mai înţeleg nimic din fotbal". Fotbaliştii care l-au nemulţumit pe Gigi Becali după FCSB - Farul 3-2: "El nu centrează, iar el nu dă gol din doi metri"

"Nu mai înţeleg nimic din fotbal". Fotbaliştii care l-au nemulţumit pe Gigi Becali după FCSB - Farul 3-2: "El nu centrează, iar el nu dă gol din doi metri"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit primele concluzii personale, după ce a urmărit victoria dramatică împotriva Farului. Afaceristul este în "ceaţă", după ce a văzut mai multe ocazii cu echipa a doua pe teren, deşi odată cu shcimbările efectuate a venit victoria.

Cei trei fotbalişti care l-au nemulţumit pe Gigi Becali, după FCSB - Farul 3-2: "Nu mai înţeleg! Nu dă gol din doi metri"

FCSB s-a impus cu 3-2 cu Farul, în etapa a cincea, deşi "marinarii" au condus până în minutul 86. Au marcat: Ştefănescu ’42, Olaru ’87, ‘90+4 (penalti), iar de cealaltă parte Vînă ‘5, Grigoryan ‘43, iar Gigi Becali a comentat penalty-ul controversat dictat de Istvan Kovacs. 

În intervenţia sa, Gigi Becali s-a arătat uimit de desfăşurarea meciului cu Farul, iar Antwi, Chiricheş şi Daniel Popa au ieşit pe minus în viziunea sa. 

"Ce mi-a plăcut... Mi-a plăcut prima repriză în care trebuia să marcăm patru, cinci goluri. Nu mi-a plăcut Antwi, care nu dă o centrare, nu mi-a plăcut Chiricheş, cu care am luat două goluri, una din deviere. Mi-a plăcut tot, pentru că am câştigat. Nu mi-a plăcut că am schimbat echipa şi prima echipă a avut cinci ocazii, iar a doua n-a avut ocazii şi a dat două goluri. S-au făcut schimbări, că trebuie să joace ăştia, aşa s-a stabilit cu MM, Charalambous, Pintilii. Am scos câţiva jucători, au jucat câte o repriză. 

Mi-a plăcut Olaru, că el a câştigat meciul, el a luat trei puncte 100%. Erau semne de întrebare ca pregătire, că nu s-a antrenat la EURO. A jucat la noi, s-a antrenat la noi", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.  

Gigi Becali: "Cu titularii nu avem ocazii şi dăm două goluri"

Finanţatorul FCSB a continuat cu Daniel Popa, căruia i-a reproşat ratările din faţa porţii. 

"Popa nu dă gol din doi metri. A avut două cu capul, doar s-o bage în poartă din trei metri şi apoi doar să întindă piciorul şi s-o bage în poartă. Aia, la centrarea lui Antwi, da. Nu mi-a displăcut cu Sparta, dar nu ştiu, nu ştiu ce să mai zic, că văd nişte lucruri la fotbalul ăsta şi nu mai înţeleg nimic din fotbal. 

Joc cu rezervele şi am cinci ocazii, iar cu titularii nu avem ocazii şi dăm două goluri. Nu mai înţeleg nimic", a mai spus Gigi Becali.  

Echipa de start a FCSB: Târnovanu - Antwi, Dawa, Chiricheş, Panţîru - Alhassan, Edjouma - Ştefănescu, L. Phelipe, Musi - D. Popa

Au fost înlocuiţi Edjouma, Popa, Alhassan, Musi şi Luis Phelipe iar în locul lor au intrat Şut, Băluţă, Olaru, Pandele şi Miculescu. 

În urma meciului de pe Stadionul Steaua, campioana en titre a urcat pe locul al şaptelea, cu cinci puncte, în timp ce "marinarii" sunt pe 10, cu patru puncte.

 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsb faruldaniel popavlad chirichesgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare