You are here:

Răsturnare de situaţie! Gigi Becali l-a iertat, după ce l-a făcut praf de fiecare dată: "Atunci eram supărat, dar acum îl vreau"

Răsturnare de situaţie! Gigi Becali l-a iertat, după ce l-a făcut praf de fiecare dată: "Atunci eram supărat, dar acum îl vreau"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, "a îngropat" un conflict pe care l-a avut pentru o perioadă lungă. Imediat după victoria contra Farului Constanţa, afaceristul a făcut anunţul surprinzător.

Gigi Becali a anunţat surpriza! L-a iertat, deşi l-a făcut praf de câte ori a avut ocazia: "Acum îl vreau"

FCSB - Farul, din etapa a cincea, s-a încheiat spectaculos. Campioana a învins cu 3-2 în Superliga, iar golul de trei puncte a fost marcat dintr-un penalty acordat de Istvan Kovacs, centralul meciului de pe Stadionul Steaua. 

În ciuda părerilor împărţite care au apărut, Gigi Becali a considerat că Istvan Kovacs a luat decizia corectă atunci când Casap l-a călcat în careul Farului pe Şut. Arbitrul a acordat penalty, iar după meci finanţatorul FCSB a anunţat surpriza. 

Gigi Becali l-a acuzat pe Istvan Kovacs de câte ori a avut ocazia, de-a lungul timpului, însă a anunţat împăcarea. Mai mult, finanţatorul l-ar dori la centru pe Istvan Kovacs şi pentru restul sezonului. 

"Dădea penalty Kovacs aşa dacă nu era? Kovacs e prea mare ca să mai facă... E prea mare arbitru, nu are nevoie omul. A arbitrat echipe de Champions League, finale, să-i fie teamă să arbitreze Steaua - Farul? A văzut, e arbitru cu experienţă, penalty şi gata. 

Mulţi spuneau că l-au dat pe Kovacs la meciul ăsta. Eu am zis că e foarte bine, e arbitru cu experienţă şi nu mai are nevoie omul să facă tâmpenii. 

Da, aş fi de acord să mă arbitreze. Atunci eram supărat, dar acum e normal că vreau să mă arbitreze sezonul ăsta. Vreau ca Istvan Kovacs să arbitreze Steaua", declara Gigi Becali, pentru Prima Sport, imediat după FCSB - Farul 3-2, în Superliga. 

Gigi Becali, devastator în trecut la adresa lui Istvan Kovacs

FCSB - Farul a fost primul meci după 15 luni în care Istvan Kovacs a condus-o de la centru pe campioana României. 

În urmă cu un an, Gigi Becali îl acuza direct pe Istvan Kovacs şi cerea intervenţia FRF, pentru a investiga informaţiile pe care le deţinea. 

"Eu îl întreb pe Istvan dacă mai are ceva nepoţi să mă ţină toată viaţa în lovituri d-astea. De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost şi este şi acum, dar când mă arbitrează pe mine greşeşte, nu mai e mare.

Ei, ungurii, au ceva cu mine. Ce au? Eu mă lupt cu CFR-ul. Ei stau la Cluj. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan (n.r - se referă la Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj)", declara finanţatorul FCSB, Gigi Becali, în august 2023. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali istvan kovacsistvan kovacsfcsb farul 

viewscnt
Articole similare