You are here:

Bergodi sau Lennon? Burmaz a dat verdictul: "Din acest motiv era mai uşor pentru el"

Bergodi sau Lennon? Burmaz a dat verdictul: "Din acest motiv era mai uşor pentru el"

Rapid

Comentarii

Borisav Burmaz (23 de ani) este unul dintre atacanţii care a impresionat în sezonul trecut în Superliga. În acest campionat nu a reuşit încă să marcheze. Sârbul a făcut o comparaţie între Bergodi şi Lennon şi a explicat cum s-a simţit la primul gol în Giuleşti.

Borisav Burmaz a dat şapte goluri în a doua parte a sezonului trecut. Rapid a schimbat antrenorul în această vară: a plecat Bergodi şi a venit Lennon.

"Cred că amândoi antrenorii sunt foarte buni. Amândoi au experienţă, Bergodi avea o experienţă mare în România, ştia campionatul şi consider că din acest motiv era mai uşor pentru el. 

Neil este un profesionist şi lucrăm din greu la antrenamentele lui. E ceea ce îmi place, fiindcă trebuie să concurăm cu fiecare coleg şi cred că acesta este cel mai bun mod de a-i face pe jucători să dea totul pentru a deveni mai buni", a declarat fotbalistul ofensiv de la Rapid. 

Burmaz e impresionat de fanii din Giuleşti, pe care i-a comparat cu unii la fel de fierbinţi.

"Nu am jucat în faţa suporterilor de la Steaua Roşie, dar ceea ce am experimentat aici este incredibil. Este cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit, în special la primul meci, când am marcat la debut. A fost incredibil.

Atât fanii din Serbia, cât şi cei de la Rapid sunt buni. Dacă ar fi un meci cu ambele galerii în tribune, cred că ar fi ceva senzaţional", a mai spus fotbalistul de la Rapid, Borisav Burmaz.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodineil lennonborisav burmaz 

viewscnt
Articole similare