You are here:

Se rupe din nou piaţa transferurilor din Europa. Fotbalistul pleacă din Franţa şi ajunge în Italia, cu escală în Germania

Se rupe din nou piaţa transferurilor din Europa. Fotbalistul pleacă din Franţa şi ajunge în Italia, cu escală în Germania

EURO

Comentarii

Youssouf Fofana (25 de ani) se va transfera de la AS Monaco la AC Milan, după ce a evoluat şi în Germania, la Euro 2024, în naţionala Franţei.

Youssouf Fofana, transfer din Ligue 1 în Serie A. A jucat la Euro 2024

Clubul francez AS Monaco şi formaţia italiană AC Milan se află la un pas de încheierea unui acord pentru transferul internaţionalului francez Youssouf Fofana la gruparea milaneză, a anunţat joi cotidianul francez L’Equipe.

Youssouf Fofana, în vârstă de 25 de ani, este aproape de a părăsi pe AS Monaco şi de a semna un contract cu cei de la AC Milan.

Gruparea din Principat şi milanezii au ajuns se pare la un acord pentru transferul lui Fofana, pentru suma de 24 de milioane de euro, la care s-ar mai adăuga două milioane de euro bonusuri.

Conform cotidianului francez L’Equipe, rămân de rezolvat detalii legate de plăţi.

Youssouf Fofana a evoluat până acum pentru Strasbourg şi AS Monaco, precum şi pentru naţionala Franţei, alături de care a jucat la turneul final Euro 2024.

În momentul de faţă, Youssouf Fofana este cotat la 30 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: euro 2024ac milanserie aligue 1monacoyoussouf fofana 

viewscnt
Articole similare