You are here:

OFICIAL | Rapid a anunţat plecarea lui Albion Rrahmani. Kosovarul, la un pas să semneze cu Sparta Praga

OFICIAL | Rapid a anunţat plecarea lui Albion Rrahmani. Kosovarul, la un pas să semneze cu Sparta Praga

Rapid

Comentarii

Rapid s-a despărţit de golgheterul echipei din sezonul trecut, Albion Rrahmani, cedat la Sparta Praga, campioana Cehiei.

Albion Rrahmani o părăseşte pe Rapid după un sezon memorabil petrecut în Giuleşti. Atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a reuşit să-şi pună amprenta în Superliga încă de la primele sale apariţii. Fostul jucător de la Ballkani, echipă din campionatul kosovar, îşi încheie perioada din Superliga cu cifre demne de invidiat.

În 28 de partide pentru Rapid, Rrahmani a înscris de 18 ori şi a oferit şase pase decisive. Accidentările nu i-au permis să-şi ajute echipa pe tot parcursul sezonului trecut, însă, a reuşit să-şi treacă numele pe lista celor mai buni marcatori din întrecerea internă, în sezonul trecut.

Profit uriaş făcut de Dan Şucu

"Din păcate, povestea lui “Lewa” în Giuleşti se apropie de final, atacantul nostru urmând să plece astăzi din ţară pentru a face vizita medicală la o altă echipă. Astfel, Albion nu va mai face parte din lotul Rapidului pentru meciul cu Dinamo, dar, cu siguranţă, îi va susţine pe băieţi de la distanţă.", au transmis cei de la Rapid, pe Facebook.

Giuleştenii nu se vor putea baza pe golgheterul din sezonul trecut la derby-ul cu Dinamo, un meci crucial pentru Neil Lennon şi viitorul său la Rapid. Rrahmani va merge în Cehia, acolo unde va semna cu Sparta Praga, conform acţionarului minoritar al clubului din Giuleşti, Victor Angelescu.

Rrahmani a fost adus pentru suma de 600.000 de euro de la Ballkani, în sezonul trecut. Acum, Sparta Praga le va plăti celor de la Rapid suma de 5.000.000 de euro pentru fotbalistul cu patru prezenţe în naţionala statului Kosovo. Rapidiştii vor încasa şi 15% din suma unui viitor transfer al atacantului în vârstă de 23 de ani.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanisparta praga 

viewscnt
Articole similare