You are here:

VIDEO | O nouă finală pierdută de Cristiano Ronaldo, la Al Nassr. Portughezul şi-a criticat coechipierii prin gesturi, în timpul meciului

VIDEO | O nouă finală pierdută de Cristiano Ronaldo, la Al Nassr. Portughezul şi-a criticat coechipierii prin gesturi, în timpul meciului

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a criticat dur atitudinea coechipierilor săi în timpul finalei Supercupei Arabiei Saudite de sâmbătă, după ce Al Nassr a pierdut, scor 1-4, în faţa celor de la Al Hilal.

Portughezul a mimat apoi câteva gesturi deosebit de dure la adresa coechipierilor săi. Chiar şi la 39 de ani şi jucând în Arabia Saudită, fostului atacant central de la Real Madrid nu-i place să piardă. După ce a deschis scorul pentru Al-Nassr, atacantul portughez şi-a atacat coechipierii mimând gesturi la limita obscenităţii.

 

VIDEO | Ronaldo gesticulează către colegi, în timpul meciului

 

Pentru Al Nassr urmează primul duel din campionatul Arabiei Saudite, pe teren propriu, în faţa celor de la Al Raed. În sezonul trecut, Al Hilal a cucerit titlul în Arabia Saudită, în timp ce Al Nassr a încheiat sezonul trecut drept vice-campioană. Tot în stagiunea precedentă, Al Nassr a pierdut finala Kings Cup împotriva celor de la Al Hilal, la penalty-uri, finala la capătul căreia Cristiano Ronaldo a fost surprins cu lacrimi în ochi, pe bancă.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassral hilalarabia saudita 

viewscnt
Articole similare