You are here:

VIDEO | Scene incredibile pe Ghencea, la finalul meciului dintre FCSB şi Poli Iaşi. "Centralul" Ionuţ Coza a fost lovit cu un pahar

VIDEO | Scene incredibile pe Ghencea, la finalul meciului dintre FCSB şi Poli Iaşi. "Centralul" Ionuţ Coza a fost lovit cu un pahar

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit o nouă înfrângere în Superliga, pe teren propriu, într-un meci al etapei a 6-a, în faţa celor de la Poli Iaşi.

Campioana României nu reuşeşte să-şi găsească forma în competiţia internă. Cu doar cinci puncte după cinci meciuri, FCSB se află pe locul 11, cu două puncte în spatele adversarei directe din ultima etapă, Poli Iaşi.

Ieşenii au reuşit să se impună la limită pe terenul formaţiei campioane, prin reuşita lui Mihai Bordeianu. Eliminarea lui Darius Olaru din prima repriză a cântărit enorm pentru întreaga desfăşurare a partidei, iar coechiperii săi rămaşi pe teren nu au reuşit să întoarcă rezultatul.

Spiritele s-au încins şi după fluierul final. Ionuţ Coza, arbitrul central al partidei de pe Ghencea, a fost lovit cu un pahar de către un suporter aflat în tribună, în timp ce oficialul se îndrepta spre vestiare.

Arbitrul în vârstă de 45 de ani a fost stropit de către un suporter, care mai apoi şi-a aruncat recipientul către arbitru, care s-a grăbit spre vestiar.

VIDEO | "Centralul" partidei din Ghencea, lovit cu un pahar la finalul meciului


În următoarea etapă din Superliga, FCSB se deplasează la Sibiu pentru o înfruntare cu FC Hermannstadt. Până la următorul duel din întrecerea internă, FCSB o va înfrunta pe LASK Linz, în Austria, în manşa tur a play-off-ului UEFA Europa League, partidă programată joi, 22 august, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligapoli iasi 

viewscnt
Articole similare