You are here:

Florin Tănase, ofertat de două echipe! Fotbalistul revenit la FCSB a dezvăluit tot după înfrângerea cu Poli Iaşi: "Asta îmi doresc"

Florin Tănase, ofertat de două echipe! Fotbalistul revenit la FCSB a dezvăluit tot după înfrângerea cu Poli Iaşi: "Asta îmi doresc"

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit un eşec pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi, cu scorul de 1-0, într-un meci al etapei a 6-a din Superliga.

Campioana României a suferit al doilea eşec pe teren propriu al noului sezon din Superliga. După înfrângerea în faţa celor de la Oţelul Galaţi, una dintre formaţiile care au avut parte de un start excelent de sezon, FCSB a suferit un nou eşec pe Stadionul Steaua.

Poli Iaşi s-a impus în deplasare şi a reuşit să treacă peste FCSB, în clasamentul din Superliga. Florin Tănase, fostul golgheter al "roş-albaştrilor", din prima perioadă a sa la clubul bucureştean, a revenit pe teren la duelul cu Poli Iaşi.

Tănase a fost introdus în teren în minutul 62, în locul lui Daniel Popa. Fără reuşite notabile, în condiţiile în care gazdele au fost nevoite să joace în inferioritate numerică din minutul 36, Tănase va avea nevoie de timp pentru a reintra în formă.

Acelaşi Tănase a vorbit despre în detaliu despre revenirea sa la FCSB, cum a cântărit oferta venită din partea lui Gigi Becali în această vară, cât şi despre ofertele pe care le-a primit la scurt timp după semnarea contractului cu FCSB.

Florin Tănase: "Am avut două oferte din Golf"

"Din păcate, astăzi am pierdut. 3 puncte foarte importante, aveam nevoie de ele. Nu am reuşit, asta este, sperăm ca în următoarele meciuri să reuşim să adunăm puncte pentru că suntem departe. O senzaţie plăcută, normal, să joci la echipa pe care o iubeşti de mic, dar în seara asta sunt trist că nu am reuşit să câştigăm.

E încă început de campionat, dar când îţi pleacă un jucător de atac valoros se simte. Rămâne de văzut cum ne vom descurca în viitor. Nicio echipă nu stă într-un jucător, e nevoie de puţin timp pentru a-l înlocui. Da, de asta m-a adus aici patronul echipei, asta trebuie să fac (n.r. să înscrie)

Cred că pe 7 august am luat decizia, am vorbit cu patronul, plus dorinţa fanilor de a mă întoarce. În fiecare zi mă opreau foarte mulţi pe stradă şi-mi spuneau să mă întorc şi asta a contat foarte mult. Deloc! Nu am negociat deloc, chiar la două zile după ce am semnat am avut două oferte din Golf.

Ce mi-a spus patronul, aia a fost. Din Kuweit şi Arabia Saudită. Ştiam că o să vină, puteam să plec, aveam clauză. Asta îmi doresc (n.r. să rămână la FCSB)", a declarat Florin Tănase, la flash interviu.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanasepoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare