You are here:

OFICIAL | Alex Mitriţă a semnat! Contract pe patru ani şi clauză de reziliere de 5.000.000 de euro pentru golgheterul Universităţii Craiova

OFICIAL | Alex Mitriţă a semnat! Contract pe patru ani şi clauză de reziliere de 5.000.000 de euro pentru golgheterul Universităţii Craiova
Comentarii

Alex Mitriţă, golgheterul celor de la Universitatea Craiova în sezonul trecut, a semnat prelungirea contractului cu gruparea din Bănie.

Cel mai eficient fotbalist al oltenilor şi-a prelungit înţelegerea cu formaţia la care a revenit în anul 2023, de la New York City FC. Deşi zvonurile indicau către o plecare a internaţionalului român de la Craiova, acesta a decis să pună stop tuturor dubiilor legate de plecarea sa de la echipă şi să semneze un nou contract. 

Înţelegerea internaţionalului român este pe patru ani de zile, până în anul 2028, iar acesta va avea o clauză de reziliere a contractului în valoare de cinci milioane de euro.

Mitriţă şi-a prelungit înţelegerea cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a făcut anunţul oficial pe pagina de Facebook a clubului. Mitriţă speră ca echipa sa să reuşească să cucerească titlul pe care coechipierii săi din ultimii ani nu au reuşit să-l obţină, iar acest detaliu l-a motivat să continue la echipa la care a cucerit o Cupă a României, în sezonul 2017-2018.

"Contract nou pentru 'Piticul atomic', valabil pentru 4 ani, până în 2028, clauză de reziliere de 5 milioane EURO. Mitriţă este al Craiovei!", au transmis cei de la Universitatea Craiova.

Mitriţă speră să revină în tricoul echipei naţionale, în viitorul apropiat. Sub comanda lui Mircea Lucescu, golgheterul Universităţii Craiova ar putea beneficia de o nouă şansă alături de "tricolori", oportunitate care nu i s-a ivit în perioada Campionatului European din Germania, pe vremea când selecţioner al echipei naţionale era Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalex mitritasuperliga 

viewscnt
Articole similare