You are here:

"Lucescu pleacă de la zero". O nouă şansă pentru Mitriţă la echipa naţională? Actualul golgheter din Superliga, propus noului selecţioner

"Lucescu pleacă de la zero". O nouă şansă pentru Mitriţă la echipa naţională? Actualul golgheter din Superliga, propus noului selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă, golgheterul din Superliga la capătul primelor cinci etape, a fost propus la echipa naţională de către un fost internaţional, Basarab Panduru.

Basarab Panduru a urmărit prestaţiile golgheterului celor de la Universitatea Craiova în acest sezon şi vrea să-l vadă pe Alex Mitriţă în tricoul echipei naţionale. Fotbalistul cu 21 de contribuţii la gol în sezonul precedent al întrecerii interne a ieşit din planurile fostului selecţioner, Edward Iordănescu şi nu a prins lotul României pentru EURO 2024.

Mitriţă încă speră la o nouă convocare la echipa naţională. Odată cu schimbarea de selecţioner, convocarea mult-aşteptată ar putea veni mai devreme decât se aşteaptă căpitanul Universităţii Craiova. 

Basarab Panduru consideră că Mitriţă nu poate lipsi de la următoarea acţiune a echipei naţionale. Mircea Lucescu a început deja să analizeze prestaţiile jucătorilor români din ţară, cât şi din străinătate. Noul selecţioner al echipei naţionale a fost în Italia, pentru meciul din Cupă dintre Parma şi Palermo, pierdut de echipa gazdă cu scorul de 1-0. Dennis Man a ratat o lovitură de la 11 metri, în prima repriză a partidei.

Basarab Panduru: "Cel mai în formă jucător în momentul ăsta este Mitriţă"

"Eu zic că era convocat 100%, mai ales că Lucescu n-are nicio treabă cu nimeni în momentul ăsta şi probabil că era la echipa naţională.

Coman nu ştii ce joacă, Coman are un meci de campionat şi nu ştiu ce amicale pe acolo, la Mihăilă a fost Cupa, n-a început campionatul. Cel mai în formă jucător în momentul ăsta este Mitriţă. Lucescu pleacă de la zero şi spune, 'trebuie să-l văd, n-am cum să nu-l văd, îl văd cum joacă, îl văd că e bun, n-am cum să nu-l iau.

Dacă îmi face şi mie la fel atunci o să-l trimit unde l-a trimis şi Edi, dar până atunci hai să-i dau o şansă'", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalaalex mitritabasarab pandurumircea lucescuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare