You are here:

Basarab Panduru ştie ce trebuie să se întâmple la Rapid după egalul obţinut la Buzău: "E tensiune. Jocul este rău, nu-ţi dă speranţe"

Basarab Panduru ştie ce trebuie să se întâmple la Rapid după egalul obţinut la Buzău: "E tensiune. Jocul este rău, nu-ţi dă speranţe"

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru a analizat partida încheiată la egalitate dintre Gloria Buzău şi Rapid, meci al etapei a 5-a din Superliga României.

Rapid a ajuns la cinci etape consecutive în acest sezon fără victorie. Rapidiştii au avut parte de un start modest de campionat sub comanda lui Neil Lennon, antrenorul nord-irlandez instalat de conducerea clubului înainte de startul sezonului.

Fostul internaţional român nu este convins că Neil Lennon trebuie îndepărtat de la echipă în acest moment şi crede că întregul context a fost nefavorabil pentru multiplul campion al Scoţiei. În schimb, pe lângă circumstanţele atenuante, Panduru crede că jocul echipei nu este la nivelul aşteptărilor sale, iar acest lucru trebuie remediat cât mai curând.

"Mă pregăteam să spun că Rapid are nevoie de victoria asta, că va avea o săptămână liniştită, că se va putea pregăti, şi vine golul de 1-1 şi din toate astea nu mai rămâne absolut nimic, în momentul ăsta e tensiune.

E mult prea devreme în etapa a 5-a să trag nişte concluzii, cu un antrenor străin care nu cunoaşte nimic din ceea ce este aici, şi jucătorii, parcă nu m-aş grăbi, dar jocul este rău, este urât, nu-ţi dă speranţe.

A venit golul ăsta cum nu se putea mai rău pentru Rapid, iar e tensiune şi spuneaţi voi că plutea golul, că Rapid s-a retras, s-a retras pentru că n-a câştigat niciun meci, îi era frică să nu piardă meciul, era într-o situaţie disperată, gândeşte-te la linia de fund.

Basarab Panduru: "Ăsta era un meci în care nu conta cum câştigi"

Îl vezi pe Borza că nu merge, jocul lui nu merge, fă o schimbare, pune-l pe Manea, pentru că ai under în teren, care n-a jucat rău. Nici în faţă nu mi-a plăcut în prima repriză. Toată lumea e nemulţumită. Ăsta era un meci în care nu conta cum câştigi, n-ai câştigat, te-ai întors iarăşi chiar şi mai rău decât ai fost. 

(n.r. despre Borza) N-ai cum să joci aşa, n-ai cum să te aperi, nu se poate. Trebuie să schimbe şi el ceva, nu merge aşa, să vină mingea de la portar şi să o dai înapoi la portar, îmi pare rău de jucătorii ăştia tineri. Probabil că tuturor le e frică.", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: rapidbasarab panduruneil lennongloria buzau 

viewscnt
Articole similare