You are here:

MM Stoica a auzit declaraţia lui Dorinel Munteanu şi i-a oferit replica: "Nimeni nu a oprit Galaţiul să nu joace în cupele europene"

MM Stoica a auzit declaraţia lui Dorinel Munteanu şi i-a oferit replica: "Nimeni nu a oprit Galaţiul să nu joace în cupele europene"

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu nu este un fan al deciziei amânării partidei dintre Oţelul Galaţi şi CFR Cluj, programată iniţial în timpul etapei a 6-a din Superliga României.

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, nu este de acord cu decizia LPF de a amâna partida celor de la Oţelul Galaţi împotriva vice-campioanei României, CFR Cluj, partidă din etapa a 6-a din Superliga.

Antrenorul gălăţenilor nu îşi doreşte ca echipa sa să iasă din formă în perioada pe care o va petrece fără să dispute un meci oficial şi consideră că echipele prezente în preliminariile sau în fazele principale ale unei competiţii europene sunt avantajate pe nedrept.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a auzit declaraţia antrenorului celor de la Oţelul şi a pus accentul pe faptul că echipele cu prezenţe în preliminariile cupelor europene nu sunt favorizate datorită statutului pe plan intern. În schimb, acestea sunt favorizate pentru contribuţia pe care o aduc la coeficientul ţării.

MM Stoica: "Are două săptămâni, poate să facă un cantonament"

"Liga hotărăşte la solicitarea clubului, un cuvânt de spus au deţinătorii de drepturi şi aici se termină discuţia. Nu sunt favorizate echipele cu bani, sunt favorizate echipele care reprezintă România în cupele europene. Noi avem foarte mare nevoie ca echipele din cupele europene să facă puncte, să facă bani şi să aducă bani în circuit, în fotbalul românesc.

Până la urmă, nimeni nu a oprit Galaţiul să nu joace în Cupele Europene, au avut finală de jucat cu Corvinul şi atunci era el în situaţia asta, ok, nu-i convine, dar are două săptămâni, poate să facă un cantonament şi să-i ia la mână.", a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbdorinel munteanumm stoicaotelul galati 

viewscnt
Articole similare