You are here:

Marius Măldărăşanu, descătuşare după prima victorie a celor de la Hermannstadt în acest sezon: "Vreau să rupem norii dacă se poate"

Marius Măldărăşanu, descătuşare după prima victorie a celor de la Hermannstadt în acest sezon: "Vreau să rupem norii dacă se poate"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a obţinut prima victorie a noului sezon din Superliga, 2-1 în faţa celor de la FC Botoşani, la Sibiu, într-un meci din etapa a 5-a.

Sibienii au reuşit să se impună în premieră într-o partidă a noului sezon din Superliga. FC Hermannstadt a fost condusă pe teren propriu de echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. Alin Şeroni a înscris un gol superb cu capul. Ianis Stoica a reuşit să înscrie în minutul 80, iar Neguţ a transformat de la 11 metri în prelungirile partidei după un penalty acordat gazdelor, în urma unei analize a arbitrilor din camera VAR.

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu a vorbit despre primul succes al jucătorilor săi din acest sezon, cât şi despre startul ratat de sezon, start care l-a luat prin surpindere pe tehnician.

Marius Măldărăşanu: "E normal să zâmbim"

"E normal să zâmbim, am tot suferit în ultima perioadă, în continuare vor fi meciuri grele, chiar merită cu prisosinţă două zile libere, şi modul în care am câştigat a fost foarte dificil, greu, tensiune la maxim. O prima repriză foarte bună, multe ocazii, am luat gol pe o fază fixă.

Am şi schimbat sistemul pe parcurs, pe urmă după gol într-un 4-3-3. Una peste alta şi cu şansă, că îţi trebuie şansă, am fost insistenţi şi a venit acel penalty care a făcut ca noi să facem 2-1, sunt trei puncte meritate.

Trebuie să crezi, am tot spus-o, am fost pe minus anul trecut, acum strict pe joc cred că merităm, când câştigi pe finalul jocului este şansă, sigur, şansa ţi-o faci şi singur.

Repet ce am tot spus, încrederea se pierde foarte uşor, publicul ne-a ajutat extraordinar de mult, trebuie să ai răbdare, rişti să joci ceea ce îşi doreşte adversarul, dar trebuie să aibe încredere.

Este foarte greu, cu situaţia din clasament, este dificil însă vedem pe parcurs, toate meciurile vor fi grele. Da, am spus-o de la conferinţă, le-am mulţumit pentru susţinere, am primit foarte multe mesaje.

Ce să zic, contează rezultatele, vreau să rupem norii dacă se poate, dar am început rău, ăsta este adevărul, nu ne aşteptam, ne dorim că la fiecare meci să avem susţinerea pe care am avut-o astăzi.", a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: hermannstadtmarius maldarasanufc botosani 

viewscnt
Articole similare