You are here:

Jucătorul de la Farul criticat aspru după ce "marinarii" au încasat două goluri pe final, cu FCSB: "Nu are ce să caute. Mi se pare foarte slab"

Jucătorul de la Farul criticat aspru după ce "marinarii" au încasat două goluri pe final, cu FCSB: "Nu are ce să caute. Mi se pare foarte slab"

Farul

Comentarii

Farul Constanţa a condus de două ori pe terenul campioanei României, FCSB, însă au încheiat partida cu o nouă înfrângere, a treia în cinci etape de campionat pentru elevii lui Gheorghe Hagi.

Farul Constanţa a suferit o nouă înfrângere în Superliga. "Marinarii" au pierdut cu scorul de 3-2 în faţa celor de la FCSB, în Ghencea. Gheorghe Hagi a fost nevoit să apeleze la banca de rezerve în actul secund al partidei, la scorul de 2-1. Printre jucătorii introduşi în teren se află şi Gabriel Dănuleasă, un tânăr fundaş din lotul lui Hagi, care şi-a prelungit recent înţelegerea cu formaţia constănţeană.

Cosmin Băleanu a observat prestaţia tânărului apărător în vârstă de 21 de ani şi a pus accent pe faptul că nu este un jucător pe care te poţi baza într-o partidă împotriva unei echipe ca FCSB

Cosmin Băleanu: "Vrei să câştigi în Ghencea şi joci cu Dănuleasă?"

"Nu are ce să caute Dănuleasă în această echipă a Farului dacă vrei să câştigi cu FCSB. Trebuie să-l întrebi pe Hagi, el crede într-un jucător care mi se pare foarte slab, Hagi crede în el şi el ştie fotbal, nu eu.

Nu-l bănuiesc de ceva, ţie ţi se pare jucător de Farul, de Liga 1, cu care să câştigi în deplasare cu FCSB, în Ghencea? Vrei să câştigi în Ghencea şi joci cu Dănuleasă?", a declarat Cosmin Băleanu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: farul constantacosmin baleanugabriel danuleasafcsbgica hagi 

viewscnt
Articole similare