You are here:

Olaru se bucură că şansa a ţinut şi cu FCSB: ”Am avut mult ghinion. Degeaba am luat campionatul dacă nu facem rezultate şi în Europa”

Olaru se bucură că şansa a ţinut şi cu FCSB: ”Am avut mult ghinion. Degeaba am luat campionatul dacă nu facem rezultate şi în Europa”

FCSB

Comentarii

Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru (26 de ani), a tras concluziile după victoria dramatică reuşită contra Farului Constanţa.

FCSB a învins-o, vineri seară, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, scor 3-2, într-un meci din etapa a cincea a Superligii, în care a revenit în ultimele minute de la 1-2.

În meciul disputat în Ghencea, au marcat Ştefănescu ’42 şi Olaru ’87, ‘90+4, din penalty, pentru FCSB, iar Vînă ‘5 şi Grigoryan ‘43, pentru Farul.

Ultimul gol al partidei, cel al lui Olaru, a fost marcat dintr-un penalty acordat după consultarea VAR, la o fază foarte controversată în careul constănţenilor.

Reacţia jucătorului care a schimbat soarta meciului: ”Toată echipa a jucat bine”

La finalul meciului, Darius Olaru, căpitanul şi autorul ultimelor două goluri ale FCSB-ului, a reacţionat după victoria cu Farul Constanţa.

”Nu cred că sunt indispensabil, toată echipa a jucat bine. Am avut şi destul de mult ghinion, ba un gol deviat, ba dă gol la fiecare şut.

Ne bucurăm că am întors rezultatul. Trebuie să gestionăm mult mai bine meciurile acestea pentru că avem nevoie de puncte.

Am câştigat campionatul degeaba dacă nu reuşim să facem rezultate şi în Europa. Trebuie să luăm puncte în campionat, dar gândul nostru este la Europa”, a declarat Olaru, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarusuperliga 

viewscnt
Articole similare