You are here:

Gică Hagi, show în conferinţă după încă un eşec cu FCSB: ”Au fost două penalty-uri şi o minge a fost afară anul trecut”

Gică Hagi, show în conferinţă după încă un eşec cu FCSB: ”Au fost două penalty-uri şi o minge a fost afară anul trecut”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă de după meciul pierdut de Farul pe terenul celor de la FCSB.

FCSB a învins-o, vineri seară, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, scor 3-2, într-un meci din etapa a cincea a Superligii, în care a revenit în ultimele minute de la 1-2.

În meciul disputat în Ghencea, au marcat Ştefănescu ’42 şi Olaru ’87, ‘90+4, din penalty, pentru FCSB, iar Vînă ‘5 şi Grigoryan ‘43, pentru Farul.

Gică Hagi, iritat de unul dintre jucătorii săi: ”Ce caută el acolo, nu ştiu!”

Ultimul gol al partidei, cel al lui Olaru, a fost marcat dintr-un penalty acordat după consultarea VAR, la o fază foarte controversată în careul constănţenilor.

La conferinţa de presă de la finalul meciului, Gică Hagi a fost chestionat cu privire la faptul că Farul iar nu a câştigat cu FCSB, iar ”Regele” a avut un discurs tranşant.

”Am văzut pe teren puţin. Nu am de ce să evaluez eu lucrurile. Ce, lucrez la VAR? Important e că Casap nu avea ce să caute acolo. E mijlocaş. Ce caută el acolo, nu ştiu!

(n.r. ce se întâmplă de nu mai puteţi învinge FCSB-ul?) Pentru că au fost două penalty-uri. În ultimele două meciuri au fost două penalty-uri. Eu zic ce s-a întâmplat.

Au fost două penalty-uri şi o minge a fost afară anul trecut. Informează-te, da? A ieşit mingea afară!”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

În urma acestui eşec, Farul Constanţa rămâne doar cu patru puncte acumulate în cinci etape din campionat.

Afla mai multe despre: farulfcsbgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare