You are here:

Gică Hagi, îngrijorat după ce Farul a fost întoarsă de FCSB. "Regele" a dat verdictul despre penalty-ul dictat în prelungiri: "Le-am zis"

Gică Hagi, îngrijorat după ce Farul a fost întoarsă de FCSB. "Regele" a dat verdictul despre penalty-ul dictat în prelungiri: "Le-am zis"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului Constanţa a vorbit despre înfrângerea echipei sale de pe terenul campioanei României, FCSB, cu scorul de 3-2.

Farul a suferit a treia înfrângere a sezonului în Superliga. Constănţenii au condus de două ori la partida cu FCSB, la 1-0 şi 2-1, însă jucătorii campioanei au avut suficentă forţă încăt să răstoarne situaţia de pe tabelă.

Darius Olaru şi-a salvat echipa cu două reuşite pe finalul partidei după ce a fost introdus la pauză, alături de alte două schimbări. Gică Hagi a tras concluziile partidei disputate pe Stadionul Steaua, primul meci al etapei a 5-a din Superliga României.

Gică Hagi: "În fotbal orice e posibil. Mă îngrijorează cele trei înfrângeri"

"Am început foarte bine jocul, 30 de minute am dus foarte bine. A venit adversarul uşor, uşor peste noi, a venit acel gol din prima repriză, iar primul gol luat... 2-1 la pauză, am luptat, au venit nişte greşeli.

Greşelile te costă şi ăsta e fotbalul. FCSB a împins mai bine jocul în repriza a doua, şi-au dorit, au pus presiune, n-am ştiut să ieşim din acest lucru şi când pierzi toată lumea e supărată. 

Nu trebuia Casap să fie în acea poziţie, că e mijlocaş. În fotbal orice e posibil, se întâmplă orice, că aşa e în teren. Le-am şi zis că vreau mai mult de la ei de pe bancă. Trebuiau să gestioneze meciul, cum a făcut FCSB. Trebuiau să fie clari în teren. 

Mă îngrijorează cele trei înfrângeri şi mi se par multe, dar trebuie să găsim cauza şi să mergem înainte. Voi vedea şi cu Alibec, nu îi ştim starea fizică. Nu pot vorbi înainte să văd lucrurile.", a declarat Gheorghe Hagi, la flash interviu.

Afla mai multe despre: farul constantafarulgica hagicarlo casapsuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare