You are here:

Înşelătorie de grad înalt în cazul vânzării lui Florinel Coman la Al-Gharafa! Banii nu au ajuns la FCSB, ci într-un cont din Vietnam

Înşelătorie de grad înalt în cazul vânzării lui Florinel Coman la Al-Gharafa! Banii nu au ajuns la FCSB, ci într-un cont din Vietnam

FCSB

Comentarii

Florinel Coman este protagonistul unui scandal de proporţii, în urma transferului său la FCSB.

Gigi Becali l-a cedat pe Florinel Coman la Al-Gharafa, în această vară. Clubul qatarez şi-a asigurat serviciile internaţionalului român, în schimbul sumei de 5.000.000 de euro. Coman a debutat deja într-o partidă oficială pentru noua sa echipă, însă, în cadrul afacerii dintre cele două lucruri a intervenit o întorsătură şocantă.

FCSB a primit un mail fals, din partea unei entităţi ce pretindea să fie clubul Al-Gharafa, în caare solicitau datele contului bancar al celor de la FCSB, pentru a efectua plata celor 5.000.000 de euro, în urma vânzării lui Coman, anunţă Prosport.

FCSB şi Al-Gharafa, inşelate de o entitate necunoscută printr-o serie de email-uri

FCSB s-a conformat, iar aceste date au fost trimise mai departe către aceşti indivizi, care ulterior, i-au contactat pe cei de la Al-Gharafa, sub identitatea celor de la FCSB. Le-au furnizat qatarezilor un cont asemănător cu cel primit din partea celor de la FCSB, alături de o factură emisă şi au solicitat clubului din Qatar plata pentru transferul internaţionalului român.

Oficialii clubului din Qatar nu au ezitat şi au trimis banii spre contul respectiv. Contul în care ar fi intrat banii celor de la Al-Gharafa, care ar fi trebuit să ajungă la FCSB, provine din Vietnam, o ţară în care decurg diverse operaţiuni similare, cu sume mult mai mici faţă de situaţia de faţă.

Valeriu Argăseală, oficial al campioanei României, s-a prezentat la poliţie, însă nu a depus plângere. Al Gharafa ar fi depus deja plângere, în Qatar, drept parte vătămată, în condiţiile în care şi FCSB a suferit în urma escrocheriei pusă la cale de entitatea misterioasă. Autorităţile române i-ar fi sugerat oficialului celor de la FCSB să lase partea vătămată să acţioneze cu plângere.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanal gharafagigi becali 

viewscnt
Articole similare