You are here:

Gigi Becali anunţă că schimbă o regulă în fotbalul românesc! "Mă fac deputat sau senator dacă nu rezolvă ei. Se lucrează deja"

Gigi Becali anunţă că schimbă o regulă în fotbalul românesc! "Mă fac deputat sau senator dacă nu rezolvă ei. Se lucrează deja"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, este convins că va scăpa de regula care-l încurcă în fotbalul românesc, dar de care FRF ţine cu dinţii. Afaceristul a anunţat că demersul a fost făcut şi că este pregătit să reintre în politică, pentru a-şi îndeplini dorinţa.

Gigi Becali anunţă că e pregătit să revină în politică doar pentru a schimba o regulă din fotbalul românesc

FCSB a câştigat, scor 3-2, cu Farul Constanţa, însă cu mai multe pierderi. Musi şi Phelipe s-au accidentat, iar Gigi Becali a spus ce jucători nu i-au plăcut

Musi, omul numărul 1 pentru regula U21, s-a rupt, iar FCSB îi aşteaptă înapoi pe Octavian Popescu şi Pantea, jucători care respectă regula, dar care au fost indisponibili în ultima perioadă din cauza problemelor medicale. 

Gigi Becali îşi continuă războiul cu regula U21 şi a anunţat că există discuţii în mediul politic pentru a schimba măsura luată de FRF, în privinţa fotbalului. 

"Regula U21 aia o să fie reglementată prin lege, prin Legea Sportului. O fie aşa: nu se poate implica federaţia în alcătuirea loturilor din punct de vedere al sportivilor, indiferent de vârstă, culoare, naţionalitate. 

Normal că am discutat şi se lucrează la asta, dăm putere LPF-ului, pentru ce e Liga? Să fie supusă, sclavă federaţiei? Să respecte statutul UEFA, nu că fac regulament că-mi place mie aşa. O să fie două mandate, nu o să mai fie şapte mandate. Avem tribunal sportiv românesc, avem arbitri judecători buni şi ne judecăm în România. 

Dacă nu o fac ei acum (n.r. - modificarea regulii U21), până în decembrie, atunci o fac eu. S-o facă ei deputaţii, că altfel o fac eu. În decembrie mă fac deputat sau senator, că mă fac când vreau eu. 

E pusă pe roate schimbarea, se lucrează la proiectul ăsta, da? Trebuie amendate mai multe lucruri, ca să anulăm tirania. Nu mai pioţi vota tu, fotbal feminin, Divizia C, futsal, ce să facă Liga 1, unde noi băgăm milioane de euro. Ne autoconducem şi respectăm statutele FRF, care sunt în armonie cu UEFA", a anunţat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali regula u21gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare