You are here:

Decizia pentru care se felicită! Pe mâna cui îşi lasă Darius Olaru salariul, al doilea ca valoare de la FCSB: "Învăţ"

Decizia pentru care se felicită! Pe mâna cui îşi lasă Darius Olaru salariul, al doilea ca valoare de la FCSB: "Învăţ"

FCSB

Comentarii

Căpitanul Olaru vrea să fie un exemplu pentru colegii de la FCSB şi în afara vestiarului. La 26 de ani, pune bani deoparte că să nu aibă probleme când se lasă de fotbal.

20 de mii de euro pe lună câştigă Olaru la FCSB. Doar Chiricheş are un salariu mai mare. Spre deosebire de alţi fotbalişti, căpitanul roş-albaştrilor nu risipeşte banii pe haine scumpe şi accesorii de lux. 

Ca să îşi ţină economiile în siguranţă, Olaru a apelat la un consultant financiar: "Am luat chiar înainte să ajung la FCSB, mă ajută foarte mult pe partea asta, mă ajută să-mi gestionez banii.

Deocamdată acum nu mă văd fară fotbal, nu ştiu ce va fi pe viitor, dar trebuie să învăţ să-mi gestionez banii ca să n-am probleme pe viitor", recunoaşte Darius Olaru. 

Jucătorul pe care Becali vrea să ia 10 milioane de euro are noroc şi în viaţa privată. Pe Cristina a cunoscut-o pe vremea când juca la Gaz Metan. La începutul anului, Olaru s-a hotărât să facă pasul cel mare. Şi-a cerut logodnica în căsătorie în vacanţa din Dubai. 

"Am ascuns inelul şi mai multe. Aveam o cămaşă, o ţineam în mână şi l-am pus în cămaşă, am ţinut cămaşa în mână şi până am ajuns acolo a fost totul ok.

Am avut emoţii în general până am ajuns acolo, mai multe decât am avut la orice meci din carieră", a mai spus căpitanul de la FCSB.

Darius Olaru şi-a făcut planuri de viitor. Vrea să îşi mărească familia: "Eu vreau să am doi copii şi să fie gemeni, dacă se poate. Dacă sunt gemeni, e ok, dar daca sunt fete s-ar putea să mai fac unul după. Mi-aş dori şi un băiat, clar!", a mai spus Darius Olaru. 

Afla mai multe despre: darius olarudarius olaru fcsb 

viewscnt
Articole similare