You are here:

EXCLUSIV | Elisabeta Lipă a reacţionat după ce Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru postul de vice-preşedinte al COSR: "Vine cu o viziune"

EXCLUSIV | Elisabeta Lipă a reacţionat după ce Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru postul de vice-preşedinte al COSR: "Vine cu o viziune"

Sporturi

Comentarii

Răzvan Burleanu va candida pentru postul de vice-preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român.

Alegerile vor avea loc în luna septembrie, iar poziţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal nu va fi afectată. Elisabeta Lipă, şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport şi actual vice-preşedinte al COSR, a vorbit despre acest subiect şi se bucură de faptul că preşedintele FRF şi-a propus să candideze pentru o funcţie în cadrul COSR.

România a avut parte de o evoluţie solidă în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Sportivii din România au cucerit nouă medalii, faţă de cele patru obţinute la ediţia precedentă, în 2021, la Tokyo.

Elisabeta Lipă este de părere că sportul românesc are nevoie de îmbunătăţiri, iar o eventuală colaborare cu Răzvan Burleanu, din postura de vice-preşedinte al COSR, ar putea aduce o schimbare în bine, nu doar pentru fotbal, cât şi pentru celălalte sporturi.

Elisabeta Lipă: "Mă bucur că Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura"

"Nu ştiu dacă neapărat va aduce ceva nou. Mă bucur că domnul preşedinte Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru că poate aşa sportul în România nu va mai fi împărţit în două, fotbal şi alte sporturi.

Sportul românesc are nevoie de îmbunătăţiri, de o reformă, atunci când suntem mai mulţi suntem mai puternici şi putem aduce bine sportului pe viitor.

Repet, aici nu ne măsurăm puterile, fiecare vine cu o viziune, poate chiar pe domeniul lui pe activitate, când impachetezi într-un întreg cu siguranţă că sportul românesc poate arăta altfel.", a declarat Elisabeta Lipă, pentru orangesport.ro

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: elisabeta liparazvan burleanucosrfrf 

viewscnt
Articole similare