You are here:

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant la plecarea de la Rapid: "Îmi va fi dor". Kosovarul va semna cu Sparta Praga, pentru 5.000.000€

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant la plecarea de la Rapid: "Îmi va fi dor". Kosovarul va semna cu Sparta Praga, pentru 5.000.000€ galerie foto

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani, golgheterul celor de la Rapid din sezonul trecut de Superliga, a părăsit gruparea din Superliga în ziua derby-ului giuleştenilor cu Dinamo.

Internaţionalul kosovar şi-a luat rămas bun de la coechipierii săi, cât şi de la suporterii de pe Giuleşti, cărora le va simţi lipsa. Rrahmani a vorbit despre plecarea sa, ce va însemna transferul la Sparta Praga pentru cariera sa şi ce le-a transmis colegilor săi.

Albion Rrahmani: "Sunt fericit că am avut ocazia să fac parte din această familie"

"Voiam să le mulţumesc fanilor, pe reţelele de socializare pentru tot ce au făcut pentru mine, nu doar fanii cât şi colegii mei, îmi sunt ca o familie, patronul clubului, toţi oamenii care lucrează la club.

Sunt fericit că am avut ocazia să fac parte din această familie, a fost o plăcere foarte mare şi îi voi ţine aproape de inimă. Cât despre fani, îi iubesc foarte mult, lor vreau să le spun... pe data viitoare.", a declarat Albion Rrahmani.

Rrahmani a numit şi unicul regret pe care l-a avut în sezonul petrecut în Giuleşti, ratarea câştigării titlului în Superliga.

"Este singurul lucru pe care l-am ratat anul ăsta, am fost o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, am fost o familie foarte unită, mi-am făcut foarte mulţi fraţi aici, iar asta este cel mai important.

Cea mai importantă amintire este iubirea din partea suporterilor, jucătorilor, asta este cel mai important, iar oriunde mă voi duce voi lupta pentru respectul lor. Am vorbit cu ei, am fost puţin emoţionat, îmi va fi dor de ei, de toţi, tuturor le-am spus individual că îmi vor lipsi pentru că au făcut multe pentru mine şi nu este aşa uşor să îţi iei la revedere de la fraţii tăi.", a continuat Rrahmani.

Kosovarul a recunoscut că s-a aşteptat la un interes din partea unei echipe care să oferte suma cerută de patronul Rapidului, Dan Şucu. De asemenea, Rrahmani le-a urat mult noroc coechipierilor săi la derby-ul cu Dinamo, pe care îl va urmări cu mare interes.

"Este un pas mare pe care îl fac dar sunt foarte fericit că pot face acest pas, este foarte important pentru mine. (n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Vor câştiga, îi voi susţine la fiecare meci, voi urmări fiecare meci şi voi fi un fan al Rapidului. Nu sunt surprins, am aşteptat un transfer mare, ne-am aşteptat să se întâmple. Hai Rapid!", a încheiat Rrahmani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanisuperliga 

viewscnt
Articole similare