You are here:

Jucătorul scos în faţă de MM Stoica, după supărarea din FCSB - Poli Iaşi: "El e fotbalist de rasă"

Jucătorul scos în faţă de MM Stoica, după supărarea din FCSB - Poli Iaşi: "El e fotbalist de rasă"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a avut şi motive de bucurie, deşi Poli Iaşi a realizat surpriza etapei a şasea şi a învins campioana. Oficialul a remarcat revenirile în teren ale unor jucători importanţi.

Aşteptarea a luat sfârşit! MM Stoica a dat verdictul după ce l-a văzut pe Octavian Popescu în primul meci din acest sezon

FCSB a pierdut cu Poli Iaşi, în etapa a şasea, scor 1-0, după un meci în care Bordeianu a marcat dintr-o deviere a lui Panţîru, iar Olaru a fost eliminat. 

Campioana este doar pe locul 11 în Superliga, cu cinci puncte după cinci meciuri disputate, dar Mihai Stoica a fost încântat să-i vadă pe Alexandru Pantea, Florin Tănase şi Octavian Popescu, care au fost în premieră în lot, sâmbătă seara, în acest sezon. 

De altfel, Octavian Popescu a fost remarcat de MM Stoica pentru prestaţia din banda stângă. 

"Da, am crezut şi în 10 că putem întoarce, că le-am luat mingea. Revenirea lui Octavian Popescu vreau să o extrag din acest meci. Pe acel teren prost (n.r. - din Ghencea), după o perioadă de absenţă a zis că vrea să joace, deşi protocolul impunea altfel. Modul în care s-a dăruit... S-a luat un joc şcoală pentru el înainte de meci, pentru Pantea, Tănase. Lui Pantea i-a fost fricăm, da, dar a trecut peste.

Mă bucur că Octavian a arătat foarte bine, că la jucătorii care revin după operaţii, o perioadă de absenţă, durează până când îşi recapătă forma, dar el e fotbalist de rasă. El era accidentat înainte, juca cu o bilă în picior şi i se mişca. Când eşti bun la ceva, intri relaxat, el era relaxat. Octavian a acoperit bine materia. 

Campionatul e lung, nu suntem foarte tare îngrijoraţi, ci puţin îngrijoraţi. Sunt bucuros că în timp scurt Octavian şi Tănase îşi vor pune amprenta", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb poli iasioctavian popescumm stoica 

viewscnt
Articole similare