You are here:

”Noul pariu din Giuleşti”. Cine este inlocuitor lui Albion Rrahmani la Rapid

”Noul pariu din Giuleşti”. Cine este inlocuitor lui Albion Rrahmani la Rapid

Rapid

Comentarii

Rrahmani pleacă de la Rapid după numai un an petrecut în Giuleşti. Atacantul va semna cu Sparta Praga.

Rrahmani e istorie. Jambor, ”următorul pariu” al Rapidului

Rapid a oficializat despărţirea de atacantul kosovar Albion Rrahmani. Vârful care a petrecut un an în Giuleşti şi-a luat rămas bun de la suporteri şi va semna cu Sparta Praga.

Înlocuirea lui Rrahmani va reprezenta o misiune dificilă pentru giuleşteni, însă Viorel Moldovan a lăsat de înţeles că lui Timotej Jambor îi revine sarcina de a-l face uitat pe atacantul din Kosovo.

În meciul cu Sepsi din etapa a patra, posibilul înlocuitor a lui Rrahmani, Jambor a avut o evoluţie modestă şi a ratat o şansă incredibilă a de închide meciul în favoarea Rapidului în minutul 61, la scorul de 2-1 pentru giuleşteni.

Viorel Moldovan este de părere că oportunitatea ratată de slovac a cântărit l-a afectat pe noul venit din Giuleşti, dar a fost debusolat pe finalul jocului.

”În momentul de faţă, situaţia este puţin confuză. Imediat poţi să cazi din punct de vedere psihic. S-a văzut asta şi la meciul cu Sepsi, mai ales la tânărul Jambor, care după ratat ocazia de a face 3-1 a fost de nerecunoscut, apăsat, crispat.

Una este să joci la Zilina, alta este să vii să joci în vulcan, mai ales când lucrurile nu funcţionează”, a adăugat Moldovan.

  • 1.000.000 de euro a plătit Rapid în schimbul lui Timotej Jambor (21 de ani).

Cine este Timotej Jambor:

Rapid l-a achiziţionat pe Timotej Jambor, atacantul naţionalei U21 a Slovaciei, unul dintre cei mai promiţători jucători din ţara fostei adversare a României de la Euro 2024.

În ultimul sezon, în care echipa sa a terminat pe locul 4, Jambor a marcat 6 goluri în 25 de meciuri de campionat, evoluând şi în patru partide din UEFA Conference League.

  • Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Timotej a marcat două goluri în şapte meciuri, ultimele două disputându-le chiar la începutul acestei luni.

Crescut la Tatran Presov şi Zilina, Jambor a făcut pasul către prima formaţie a Zilinei, unde a jucat în 76 de meciuri de campionat, punctând de 19 ori.

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant la plecarea de la Rapid: "Îmi va fi dor". Kosovarul va semna cu Sparta Praga, pentru 5.000.000€

Afla mai multe despre: rapidrrahmanijambor 

viewscnt
Articole similare