You are here:

Trei fotbalişti pot prinde primele minute în acest sezon la FCSB! Sunt în lot pentru meciul cu Poli Iaşi: "Vor şi juca, sunt bine"

Trei fotbalişti pot prinde primele minute în acest sezon la FCSB! Sunt în lot pentru meciul cu Poli Iaşi: "Vor şi juca, sunt bine"

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte trei noutăţi pentru acest sezon în echipă. În etapa a şasea din Superliga, Charalambous este pregătit să-i încerce pe jucătorii aşteptaţi toată vara, în meciul cu Poli Iaşi.

MM Stoica a anunţat trei noutăţi pentru FCSB - Poli Iaşi

FCSB vrea a doua victorie din Superliga. Campioana este doar pe locul al nouălea, cu cinci puncte, iar în etapa a şasea o va întâlni pe Poli Iaşi, de la 22:00, sâmbătă, live video pe Orangesport.ro. 

Poli Iaşi are nevoie de puncte, de pe penultimul loc al clasamentului, iar FCSB pregăteşte trei noutăţi în acest sezon. 

MM Stoica a confirmat că Florin Tănase, Octavian Popescu şi Alexandru Pantea sunt apţi şi vor fi în lot pentru FCSB - Poli Iaşi. 

Dacă fostul căpitan a fost transferat de Gigi Becali, care l-a convins să revină în România, atacantul lateral şi fundaşul dreapta, care se încadrează pentru regula U21, au suferit intervenţii medicale, iar în ultimele săptămâni s-au antrenat pentru a fi în formă. 

"Toţi trei sunt în lot. Vor şi juca, sunt bine. Sigur, e imposibil ca măcar unul dintre ei să aibă ritm şi formă sportivă, dar toţi pot juca. Din punct de vedere medical sunt bine cei care vin după operaţie (n.r. - Octavian Popescu şi Alexandru Pantea).

Florin Tănase e bine. Ok, îi lipseşte pregătirea, n-a avut continuitate, dar s-a pregătit", a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

FCSB s-a apropiat de grupele Europa League, iar în play-off o va întâlni pe LASK Linz. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbflorin tanasealexandru panteaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare