You are here:

Tatăl lui Lamine Yamal a reacţionat pentru prima dată după ce a fost atacat cu un cuţit: "M-am văzut între viaţă şi moarte"

Tatăl lui Lamine Yamal a reacţionat pentru prima dată după ce a fost atacat cu un cuţit: "M-am văzut între viaţă şi moarte"
Comentarii

Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, a vorbit într-un interviu pentru El Chiringuito despre atacul cu cuţitul comis asupra sa miercuri seară. “M-am văzut între viaţă şi moarte”, a afirmat el.

Tatăl lui Lamine Yamal, după atacul de miercuri: "M-am văzut între viaţă şi moarte"

La două zile după ce a fost înjunghiat într-o parcare din oraşul catalan Mataró, tatăl lui Lamine Yamal a confirmat că acum viaţa sa nu este în pericol. "Slavă Domnului, sunt acum într-o cameră de odihnă şi mă simt puţin mai bine. Vă mulţumesc tuturor foarte mult”, a spus el.

"M-am văzut între viaţă şi moarte şi, desigur, am fost speriat. Ca orice om. Nu ştiu când voi ieşi din spital, dar sper că va fi cât mai curând posibil. Sunt recunoscător că pot să vorbesc din nou”, a adăugat el.

Mounir Nasraoui a precizat că este încrezător că se va face dreptate în cazul său.

„Trebuie să fiu mai calm pentru binele tuturor. Pentru mine şi pentru familia mea, trebuie să fiu mai liniştit. Nu am de ales. Trebuie să credem că justiţia îşi va face treaba, că o va face cu siguranţă. Acesta este cel mai important lucru”. El a încheiat apoi vorbind despre sezonul fiului său la FC Barcelona: „Anul acesta, Barça va fi o echipă mare şi vom face lucruri mari”.

Patru persoane au fost arestate în acest caz. Poliţia nu a dat detalii cu privire la identitatea acestora. Potrivit cotidianului La Vanguardia din Barcelona, incidentul a avut loc după o ceartă pe stradă cu bărbaţi care l-au abordat în timp ce îşi plimba câinele şi au revenit pentru a-l agresa.

Mounir Nasraoui este tratat la spitalul din Badalona, unde Lamine Yamal l-a vizitat joi după-amiază.

Afla mai multe despre: lamine yamallamine yamal tata 

viewscnt
Articole similare