You are here:

VIDEO | Sorana Cîrstea, apariţie în cârje, dar impozantă la ceremonia lui Ion Ţiriac: ”Cu Simona mă văd des. M-am bucurat să fim invitate”

VIDEO | Sorana Cîrstea, apariţie în cârje, dar impozantă la ceremonia lui Ion Ţiriac: ”Cu Simona mă văd des. M-am bucurat să fim invitate”

Jocurile olimpice

Comentarii

Sorana Cîrstea (34 de ani) a fost şi ea prezentă la festivitatea în cadrul căreia medaliaţii olimpici de la Paris au fost premiaţi cu maşini Ion Ţiriac. Evenimentul a fost organizat la Ţiriac Collection din Otopeni.

Ion Ţiriac i-a premiat pe medaliaţii români de la Jocurile Olimpice de la Paris, într-un eveniment organizat la Ţiriac Collection.

Omul de afaceri român a oferit, prin Fundaţia Ion Ţiriac, 22 de maşini marca Hyundai Ioniq 5, un SUV electric dezvăluit global în 2021, tuturor celor 21 de medaliaţi de la Paris, dar va fi premiată şi gimnasta Sabrina Voinea.

Maşinile au şi un design cu totul special. Sunt personalizate, pe numărul de înmatriculare fiind inscripţionat numele fiecărui sportiv român, iar automobilele sunt colantate cu un mozaic olimpic pe lateral.

Sorana Cîrstea, apariţie inedită la festivitatea organizată de Ion Ţiriac: ”Cu Simona mă văd des. M-am bucurat să fim invitate”

La festivitatea ce a avut loc la salonul auto de la Otopeni a luat parte şi jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Ea a fost o invitată specială a lui Ion Ţiriac, la fel ca Simona Halep. Cele două au schimbat mai multe impresii timp de câteva momente.

”Cu Simona mă văd mult mai des pentru că mergem în acelaşi loc la sală şi la terenurile de tenis şi ne mai intersectăm, dar m-am bucurat să fim invitate la un asemenea eveniment şi să pot să-i aplaud azi pe aceşti sportivi minunaţi”, a declarat Sorana Cîrstea, despre Simona Halep.

De-a lungul timpul, au existat speculaţii conform cărora cele două jucătoare românce de tenis nu ar avea o relaţie de prietenie, ci că există o stare de tensiune între ele.

Când revine Sorana Cîrstea pe terenul de tenis

Sorana Cîrstea a participat la evenimentul de la Ţiriac Collection în cârje, după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la călcâiul stâng, iar acum este în proces de refacere. Sportiva de 34 de ani a dat cele mai recente detalii despre starea sa de sănătate.

"Am opt zile de la operaţie şi îmi este greu, pentru că sunt o persoană foarte activă. Acum în mare parte a zilei trebuie să stau cu piciorul ridicat în sus.

Mai am 10 zile de stat în cârje, apoi încep recuperarea şi în şase săptămâni ar trebui să pot să mă întorc pe teren uşor-uşor. Iar apoi în trei-patru luni să pot să fiu competitivă.

M-am chinuit foarte mult cu această accidentare care a apărut în februarie, apoi am jucat mult cu ea pentru că am încercat totul pentru a nu ajunge la operaţie.

Însă am simţit că vreau să mai joc şi că pot face în continuare lucruri frumoase în tenis. Eu momentan mi-am îngheţat clasamentul, iar planul este să pot juca la Australian Open, pentru că voi avea drept de joc începând cu 7 ianuarie. Simt că mai pot şi îmi doresc să mai joc. De aceea am fost nevoită să fac acest pas complicat", a adăugat Sorana Cîrstea.

Afla mai multe despre: sorana cirsteatenision tiriacjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare