You are here:

VIDEO | David Popovici a primit două maşini de la Ţiriac. Campionul olimpic, un nou îndemn, nu pentru politicieni: ”Acum că am ocazia şi microfonul”

VIDEO | David Popovici a primit două maşini de la Ţiriac. Campionul olimpic, un nou îndemn, nu pentru politicieni: ”Acum că am ocazia şi microfonul”

David Popovici

Comentarii

David Popovici (19 ani) a avut un nou mesaj de transmis, în cadrul Ţiriac Collection. De această dată, ţinta sa nu a mai fost clasa politică din România, ci o altă categorie a societăţii româneşti.

David Popovici i-a lăsat, deocamdată, pe politicieni şi şi-a îndreptat atenţia spre afaceriştii români: ”Mi se pare o idee foarte bună”

Ion Ţiriac i-a premiat pe medaliaţii români de la Jocurile Olimpice de la Paris, într-un eveniment organizat la Ţiriac Collection.

Omul de afaceri român a oferit, prin Fundaţia Ion Ţiriac, 22 de maşini marca Hyundai Ioniq 5, un SUV electric dezvăluit global în 2021, tuturor celor 21 de medaliaţi de la Paris, dar va fi premiată şi gimnasta Sabrina Voinea.

Maşinile au şi un design cu totul special. Sunt personalizate, pe numărul de înmatriculare fiind inscripţionat numele fiecărui sportiv român, iar automobilele sunt colantate cu un mozaic olimpic pe lateral.

Totuşi, David Popovici a fost unul dintre ”norocoşii” evenimentului. Fiind dublu medaliat olimpic, cu aur la 200 de metri liber şi cu bronz la 100 de metri liber, a premiat cu două maşini. Pe lângă Hyundai-ul Ioniq 5, înotătorul a mai fost recompensat şi cu model Hyundai Bayon.

Când a ajuns pe scenă şi a luat cuvântul pentru discurs, David Popovici a avut şi un îndemn. De această dată nu a mai fost îndreptat spre guvernanţii României, ci spre oamenii de afaceri din ţara noastră.

”În primul rând, mulţumesc! Greutatea medaliilor este simbolică. Reprezintă toate antrenamentele, toţi anii prin care am trecut, toate sutimile pe care am reuşit să le doborâm, toate kilogramele pe care am reuşit să le ridicăm. Asta înseamnă toată greutatea lor. 

Aş vrea, acum că am ocazia şi am microfonul, să felicit Fundaţia Ţiriac pentru iniţiativă, pe toată lumea implicată. Mi se pare o idee foarte bună să se implice cât mai mulţi oameni de afaceri din România pentru susţinerea sportului românesc pentru că avem nevoie şi de asta”, a declarat Popovici, după ce şi-a primit cele două autovehicule electrice.

Afla mai multe despre: david popoviciion tiriacjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare