You are here:

A lăsat Spania pentru România! Fotbalistul transferat de Rapid a dezvăluit cum a luat decizia: "Pot să încerc să revin la naţională" | VIDEO

A lăsat Spania pentru România! Fotbalistul transferat de Rapid a dezvăluit cum a luat decizia: "Pot să încerc să revin la naţională" | VIDEO

Rapid

Comentarii

S-a remarcat la EURO U21, a jucat la Leicester, iar acum s-a întors să-şi relanseze cariera la Rapid. Alex Paşcanu (25 de ani) şi-a motivat alegerea, după ce a jucat în Spania şi Anglia.

Alex Paşcanu a sosit la Rapid cu gândul să impresioneze

Alexandru Paşcanu este unul dintre jucătorii pentru care Rapid a plătit bani pentru a se întâri în această vară. 

Fundaşul a debutat etapa trecută, la Buzău, şi a explicat de ce a lăsat liga a doua spaniolă pentru a reveni în ţară.

"Nu e un pas în spate deloc. Adică am văzut fotbalul din Spania, iar fotbalul din Romania îl ştiam deja. Cred că Rapid este o rampă de lansare, de asta am şi venit aici, pentru că am crezut în proiect şi cred în continuare. 

Avem şanse bune să ne batem la cupele europne. Pentru mine este o oportunitate, pot să încerc să revin la naţională. Pentru selecţioner e mai uşor să mă vadă aici decât în Spania", a spus noul fundaş central de la Rapid.

Alex Paşcanu: "Jucătorul român e mult mai talentat decât cel englez"

Alex Paşcanu a evoluat timp de patru sezoane la echipele de juniori ale lui Leicester, unde a fost ales şi jucătorul sezonului.

"Eram acolo la academie şi veneam la tineret (n.r. - naţionala U21 a Româniai) şi vedeam talentul din România. Mă uitam şi la ce era în Anglia. 

Păi, mă gândeam cum nu suntem noi în semifinale la fiecare Cupă Mondială la ce jucători aveam, la nivel de tineret. 

Vreau să spun a jucătorul român e mult mai talentat decât cel englez, din ce am văzut eu", a mai spus noul fotbalist de la Rapid, Alexandru Paşcanu. 

Afla mai multe despre: alex pascanualex pascanu rapid 

viewscnt
Articole similare