You are here:

Cine l-ar putea înlocui pe Mitriţă la Craiova. E chiar acum în lotul lui Gâlcă. ”Aşa a fost de când a venit prima dată”

Cine l-ar putea înlocui pe Mitriţă la Craiova. E chiar acum în lotul lui Gâlcă. ”Aşa a fost de când a venit prima dată”
Comentarii

Sorin Cârţu (68 de ani) şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la o posibilă plecare a lui Alex Mitriţă (29 de ani) de la Craiova.

Universitatea Craiova ar putea rămâne fără Alex Mitriţă în această perioadă de mercato. Căpitanul oltenilor ar fi dorit de mai multe echipe din străinătate.

Eventuala plecare a lui Mitriţă ar putea fi şansa lor. Cei doi jucători numiţi de Cârţu

Despre posibila plecare a lui Mitriţă de la Craiova s-a pronunţat şi Sorin Cârţu, care a subliniat că antrenorul Gâlcă nu are în lot vreun înlocuitor de nivelul fotbalistului de 29 de ani.

Totuşi, fostul preşedinte al Craiovei a numit doi jucători care şi-ar putea creşte randamentul în cazul plecării lui Mitriţă. Unul dintre ei ar fi Ştefan Baiaram.

”Mitriţă este jucătorul important al echipei, barometrul, metronomul… modul în care el joacă transmite evoluţia echipei. Aşa a fost de când a venit prima dată şi văd că nu am reuşit să aducem ceva în toată perioada asta care să îl înlocuiască într-o eventuală plecare sau să îl ajute în timpul partidelor.

Cu eventuala plecare a lui Mitriţă, poate iese mai mult atunci în evidenţă Houri, cam el este jucătorul care ar putea. Sau Baiaram, care este în ultimul timp puţin în scădere, dar oricum este tânăr şi din pregătire poate să revină la ceea ce arăta în trecut”, a declarat Cârţu, potrivit Fanatik.

În şapte meciuri jucate în acest sezon, Alex Mitriţă a livrat cinci goluri şi o pasă decisivă pentru formaţia din Craiova.

Afla mai multe despre: craiovaalex mitritasorin cartu 

viewscnt
Articole similare