You are here:

Camora a explicat de ce CFR Cluj a suferit în Superliga, în timp ce în Europa n-a primit gol: "S-au schimbat câte 10 jucători"

Camora a explicat de ce CFR Cluj a suferit în Superliga, în timp ce în Europa n-a primit gol: "S-au schimbat câte 10 jucători"

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul stânga de la CFR Cluj, Mario Camora, a oferit o primă reacţie, după ce echipa din Superliga s-a calificat în play-off-ul Conference League.

Mario Camora, după ce CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League

CFR Cluj s-a calificat joi seara în play-off-ul Conference League, după ce a învins, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia israeliană Maccabi Petach Tikva.

Mario Camora a proclamat superioritatea celor de la CFR Cluj în faţa adversarei şi a transmis că necesitatea de a schimba mereu echipa în Superliga a atras şi rezultatele nedorite pe plan interne, în timp ce, în Europa, clujenii n-au primit gol. 

"O victorie, din nou echipa a fost bine, nu a primit gol. E o victorie pentru calificare şi e cel mai important, că am ajuns în play-off. În deplasare am controlat jocul, trebuia să înscriem mai multe goluri, iar azi e o victorie meritată. 

Maccabi Petach Tikva a avut mai multă posesie şi în repriza a doua în primul meci, dar noi i-am lăsat, am controlat jocul şi ei erau mereu cu spatele la poartă. Poate au avut un şut, două pe poarta noastră în 90 de minute. 

Vedem şi în Europa că n-am primit gol, e important şi ce e normal la fotbal. E o zi de pauză după ce s-a amânat un meci, dar e important să ne gândim la meciul de play-off. Jucăm ori cu Pafos, ori cu ŢSKA, dar important e să analizăm ce facem noi pe teren. 

Sunt mulţi jucători noi, meci de meci s-au schimbat 10 jucători, n-au jucat mult împreună, mai mult de jumătate de echipă e formată din jucători noi, dar trebuie să fim bine, bine. Să ne pregătim de play-off şi să facem o treabă bună în campionat. 

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va juca împotriva lui Pafos, din Cipru.  

Afla mai multe despre: mario camoramario camora cfr clujcfr cluj conference league 

viewscnt
Articole similare