You are here:

Gigi Becali a lămurit ultima urgenţă apărută la FCSB: ”El va ieşi, că şi aşa nu joacă”

Gigi Becali a lămurit ultima urgenţă apărută la FCSB: ”El va ieşi, că şi aşa nu joacă”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut un anunţ important cu privire la jucătorul care nu va fi luat în calcul pentru campionat, dar şi fotbalistul care nu va face parte din planurile campioanei pentru cupele europene.

FCSB a fost eliminată din Champions League, dar aventura campioanei României în cupele europene continuă în Europa League, acolo unde va juca în play-off contra austriecilor de la Linz.

Cine sunt jucătorii de la FCSB out de pe lista LPF, respectiv UEFA. Gigi Becali: ”El va ieşi în cupele europene, şi aşa nu joacă. În campionat va ieşi el”

Gigi Becali a anunţat deja schimbări importante la echipă, dar tot vrea să ajungă în grupele Europa League, performanţă ce ar aduce câteva milioane în plus faţă de grupele Conference League.

Dar şi cu privire la lotul de jucători, patronul echipei a făcut câteva precizări importante. David Miculescu nu va mai juca atacant central, sunt şanse mari ca Darius Olaru să plece, iar Florin Tănase este cea mai nouă achiziţie a campioanei.

Astfel, în urma revenirii lui ”Tase”, Gigi Becali a confirmat ce schimbări în ceea ce priveşte listele de jucători pentru campionatul intern, respectiv cupele europene. Aşadar, de pe lista LPF va ieşi fundaşul central Denis Haruţ, iar din lista UEFA nu va mai face fundaşul dreapta Nana Antwi.

”(n.r. Tănase, cine iese de pe lista LPF, respectiv UEFA?) Iese un jucător. Va ieşi în cupele europene Haruţ, că şi aşa nu joacă. În campionat va ieşi Antwi, probabil. E completă lista şi în campionat, îl scoatem pe Antwi, că-l avem şi pe Pantea, şi pe Creţu”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Dacă Denis Haruţ are doar trei meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB, Nana Antwi a disputat şase partide până acum.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare