You are here:

Singurul fotbalist de la FCSB de care Gigi Becali nu se "atinge"! A refuzat să comenteze: "Poate se retrage şi de ce să se retragă aşa?"

Singurul fotbalist de la FCSB de care Gigi Becali nu se "atinge"! A refuzat să comenteze: "Poate se retrage şi de ce să se retragă aşa?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenţie neobişnuită în privinţa fotbalistului care a avut un început slab de sezon.

Moment neobişnuit! A dezamăgit la FCSB în acest sezon, iar Gigi Becali s-a abţinut

FCSB şi-a conturat lotul, în actuala stagiune, pentru a face faţă atât în Superliga, cât şi în Europa, însă în competiţia internă parcursul nu a fost cel aşteptat. De altfel, Gigi Becali mai vrea un atacant, iar singurul pe care l-ar transfera din România joacă la Dinamo Bucureşti. 

Fotbaliştii din linia a doua n-au făcut meciurile dorite, iar la capitolul dezamăgiri se încadrează şi Vlad Chiricheş. Fundaşul central de 34 de ani a jucat în patru meciuri, însă a fost protagonistul unor greşeli care l-au nemulţumit pe Gigi Becali. 

De altfel, Vlad Chiricheş a fost surprins într-o ipostază neobişnuită la FCSB - Sparta Praga, scor 2-3, returul pierdut pe Stadionul Steaua. 

Întrebat despre situaţia fundaşului central care a strălucit în prima perioadă la FCSB, Gigi Becali a fost reţinut. 

"Din respect pentru el nu vreau să vorbesc mai multe. Dacă era alt jucător, vorbeam, cu atâtaea greşeli... Vedem, nu-l mai văd că... Nu, nu, îl respect şi nu vreau să vorbesc despre el. Are şi el o vârstă, poate se retrage şi de ce să se retragă aşa?", a spus Gigi Becali, la Prima Sport. 

78 de meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Vlad Chiricheş la FCSB. El este triplu campion al României cu actuala echipă. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalivlad chirichesvlad chiriches fcsb 

viewscnt
Articole similare