You are here:

"Eram cu doi oameni în minus". Gigi Becali, supărat că nu a fost ascultat la alcătuirea primului 11, în FCSB - Sparta: "De ce nu am jucat aşa?"

"Eram cu doi oameni în minus". Gigi Becali, supărat că nu a fost ascultat la alcătuirea primului 11, în FCSB - Sparta: "De ce nu am jucat aşa?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat cu multe regrete deznodământul dublei cu Sparta Praga. El consideră că Marius Ştefănescu şi Alexandru Băluţă nu s-au ridicat la nivelul momentului din preliminariile Champions League şi s-a arătat dezamăgit că nu şi-a urmat instinctul. Afaceristul şi-ar fi dorit să înceapă echipa de start cu Daniel Popa, pe postul de atacant central.

Gigi Becali, primele concluzii după eliminarea suferită de FCSB din preliminariile Champions League

FCSB continuă în play-off-ul Europa League. La returul de pe Stadionul Steaua, FCSB a pierdut, scor 3-2, cu Sparta Praga şi a fost eliminată din preliminariile Champions League. 

"Asta e situaţia. Am luat gol din corner aiurea, niciun cap nu a fost dat cu putere, al doilea gol a fost cadou şi asta e. În prima repriză n-am avut benzile, Băluţă şi Ştefănescu n-au contat, eram cu doi oameni în minus pe teren. 

Când ajungea mingea la Ştefănescu, balonul se ducea la adversar şi uite aşa. Băluţă se ascundea de joc, îi era frică de toţi", a spus, amăgit, Gigi Becali, după ce FCSB s-a dus în play-off-ul Europa League. 

Gigi Becali şi-ar fi dorit altă echipă de start în FCSB - Sparta Praga! "Nu sunt supărat pe ei, sunt supărat pe mine. Cu el aş fi jucat eu"

Rezultatul din retur a fost surprinzător pentru Gigi Becali, cel care a fost optimist după meciul din Cehia, unde Daniel Popa a schimbat cursul jocului. De altfel, finanţatorul şi-ar fi dorit ca atacantul sosit de la U Cluj să înceapă titular şi în retur. 

"N-am jucat cum trebuia eu să joc, că aşa a zis stafful, că dacă joacă Popa şi David şi după nu avem schimbări. Atunci, asta e situaţia. 

Normal că regret. Am şi zis că dacă noi aşa am dominat acolo (n.r. - în prima manşă, din Cehia), atunci de ce să nu jucăm aşa? Popa a câştigat toate duelurile, în stânga s-a bătut Miculescu, dar Băluţă se ascundea de joc. 

N-am avut nouar pe teren (n.r. - pe Daniel Popa). Vezi? Au zis că nu avem schimbări dacă jucăm cu Miculescu şi Popa. Bine, mă, uite. 

Nu sunt supărat pe ei, că sunt supărat pe mine. Nimeni nu m-a obligat să joc cum au zis ei. Atât timp cât am făcut ce au spus ei, atunci mă supăr pe mine, că am acceptat. Dar altă dată nu mai...", a mai spus Gigi Becali. 

Afaceristul de la FCSB şi-a continuat discursul plin de regrete

"Nu, nu am regrete la transferuri. Singurul regret e că n-am jucat cu Popa vârf şi n-am jucat cum am dominat la ei acasă. În a doua repriză n-au trecut de centrul terenului, problema a fost a noastră. E adevărat că a pus presiunea Sparta în prima repriză, dar au avut 11 metri cadou şi primul gol cadou. 

Nu mă mai interesează acum ce se întâmplă. Nu mi-e indiferent între Europa League şi Conference League, dar la ora asta nu am ce să vorbesc despre Linz, că sunt afectat. Eram sigur de calificare", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsb spartagigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare